31 Aralık 2012 Pazartesi

0 2012 TOP 10 IOS, ANDROID OYUNLARI...


2012 yılında iOS dünyasının en çok ilgisini çeken, en çok konuşulan ve en çok indirilen oyunlarını bir araya getirdik. Bu listeyi görmeden geçmeyin.

2012 yılı mobil dünyada adına çok hareketli bir yıl olarak belleklerdeki yerini çoktan aldı bile. Donanımsal olarak daha da güçlenen akıllı telefonlar, popülaritesi artan tablet bilgisayarlar ve bu ölçüde gelişim gösteren mobil uygulamalar hiç şüphesiz en önemli madde başlıklarıydı.

Geride bırakmaya hazırlandığımız yılda mobil dünyanın iki dev ismi arasındaki farkın her anlamda giderek kapandığını gördük. Karakteristik özellikleri bir kenara bırakacak olursak işlevsellik adına Android ve iOS’in gözle görülür bir ayrılığı kalmadı diyebiliriz. Bu yakınlaşma mobil uygulamalarda ise iç içe girmiş bir ortamı yarattı. 2012, Android veya iOS cephesinde popülerliği yakalamayı başarmış yazılımların ve oyunların, karşı cepheye de adım attığı bir süreç oldu.

Bu hareketli yılda mobil uygulamaların nabzını bir nebze olsun tutabilmek adına bir liste hazırladık ve geride bıraktığımız süreçte iOS’li mobil cihazlar dünyasının en popüler oyunlarını bir araya getirdik. İşte AppDunyasi.com desteği ile hazırlanan 2012’nin “En İyi 10 iOS Oyunu” listesi:

                                                        ANGRY BIRD SPACE


MAX PAYNE MOBILE


BAD PIGGIES


GOD OF BLADES


DRAWE SOMETHİNG


N.O.V.A 3


PLAGUE INC.


RAYMAN JUNGLE RUN


HORN


BASTION





kaynak: scroll.com.tr




0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates