31 Aralık 2012 Pazartesi

0 ATHENA' NIN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ EVLENDİ



Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, Melis Ülken’le evlendi. Düğünde mini bir konser veren Gökhan şarkılarını söylerken, eşi ‘dizinin dibinden’ ayrılmadı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, uzun süredir birlikte olduğu Melis Ülken’le hayatını birleştirdi. Çift, geçtiğimiz cuma akşamı Caddebostan’daki Büyük Kulüp’te nikâh masasına oturdu.

Mazhar Alanson’un nikâh şahitliği yaptığı düğüne katılanlar arasında Şebnem Ferah, Manga, Duman, Nil Karaibrahimgil, Sertab Erener-Demir Demirkan, Beren Saat-Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Erkan Can, Mithat Can, Biricik Suden, Saba Tümer, Teoman gibi ünlü isimler de vardı. Özoğuz ve Ülken, nikâhın ardından misafirlerinin tebriklerini kabul etti.

İlerleyen saatlerde sahneye çıkan Athena, mini bir konser verdi. Gökhan Özoğuz “Arsız Gönül” şarkısıyla eğlencenin startını verirken, eşi Melis Ülken de sahnenin önüne oturup onu dinledi

Teoman’dan İngilizce şarkılar

Gökhan Özoğuz’un düğününde şarkıcı dostları da sahneye çıktı.

Önce Duman’ı sahneye davet eden Özoğuz, Kaan Tangöze’yle “Senden Daha Güzel” ve “Her Şeyi Yak” şarkılarını söyledi.

Teoman da aylar sonra ilk kez sahneye çıkıp İngilizce şarkılar seslendirdi, Kenan Doğulu da gitarıyla ona eşlik etti.

Gecede ayrıca Kenan Doğulu “Tutamıyorum Zamanı” ve “Çakkıdı”yı, Manga “Cevapsız Sorular”ı, Şebnem Ferah da “Sil Baştan”ı okudu.




kaynak:acunn.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates