10 Aralık 2012 Pazartesi

0 MÜTHİŞ BİR OYUN ASSASSIN CREED TANITIMI

   Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Assassin Creed oyununu tanıtacacağım.


    Oyunun türkçe adı Suikastçi'nin İtikadı'dır.Oyunun hikayesi  Üçüncü Haçlı seferi zamanında Haşhaşinler adıyla bilinen bir örgüt ile Tapınak Şovalyeleri arasında gerçekleşen bir mücadeledir.Oyundaki kişi aslında 21. yüzyılda yaşayan,bağlandığı "Animus" adlı makine sayesinde genetik kodlarını taşıdığı geçmişindeki atalarının yaşadıklarına şahit olan Desmond Miles'ı yönetmektedir.İzlediğimiz suikastçinin ismi ise Altaïr Ibn-La'Ahad'dır.

Bu makine sayesinde hikaye ilerledikçe, Tapınak Şövalyeleri ve Haşhaşinler arasında geçen ve "Cennetin Parçası" adıyla bilinen bir objeyi elde etmek için birbirleriyle savaştıklarını görüyoruz.

Başka bir suikastçiyi konu alan Assassin's Creed 2, Kasım 2009'da yayınlanmıştır. Assassin's Creed 2'nin devamı niteliğinde olan Assassin's Creed: Brotherhood ise Kasım 2010'da, ardından 15 Aralık 2011'de Assassin's Creed: Revelations yayınlanmıştır. Assassin Creed 3 ise 30 Ekim 2012’de satışa sunuldu.

yazan: BATUHAN KOÇAK


kaynak: nettepencere.blogspot.com


0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates