11 Aralık 2012 Salı

4 O SES TÜRKİYE AYDA MOSHARRAF KİMDİR ve HALİL SEZAİ İSYAN PARÇASI

O SES TÜRKİYE' nin geçen seneki finallerinede katılan ve HÜLYA AVŞAR' ın takımına katılan AYDA MOSHARRAF hiçde haketmediği bir şekilde elenmişti.Bu sene yine elemelere katılan ve MURAT BOZ' u seçen AYDA, dün akşamki performansı ile düelloyu galip olarak tamamladı.PEKİ AYDA MOSHARRAF kimdir ?



       Ayda Mosharraf 21 yaşında, yarışmaya İngiltere'den katılıyor. Nefes aldıkça ve verdikçe müziği yaşadığını söylüyor. Kendi müziğini Türkiye'deki insanlara tanıtmak istiyor. Türk kızı olarak yarışmada olmaktan gurur duyuyor. 10 yaşında şarkı söylemeye başlayan Ayda, daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye 2011 elemelerine katılmış, Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye'ye yönlendirilmişti.Ayda 22 yaşında. O Ses Türkiye'ye İngiltere'den katılıyor, öğrenci. Müziği çok seviyor ve Türkiye'yi uluslararası müzikte temsil etmek istiyor. Elemede Kings Of Leon'dan Sex On Fire şarkısını söyledi.



AYDA MOSHARRAF' ın diğer performanları için tıklayın

AYDA MOSHARRAF O SES TÜRKİYE FİNALİ 18 ŞUBAT PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN

AYDA MOSHARRAF 11 ŞUBAT EVLERİNİN ÖNÜ BOYALI DİREK İZLEMEK İÇİN TIKLA

AYDA MOSHARRAF'IN 11 ŞUBAT BENİ BENDEN ALIRSAN İZLEMEK İÇİN TIKLA

AYDA MOSHARRAF' IN O SES TÜRKİYE'DE SÖYLEDİĞİ İSYAN PARÇASI İÇİN TIKLAYIN

AYDA MOSHARRAF' IN CANLI YAYIN ( 4 ŞUBAT ) PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN

   Benimde favori yarışmacılarım arasında olan AYDA MOSHARRAF' ı HALİL SEZAİ' nin isyan isimli parçasını seslendirmiş.Tesadüfen rastladığım bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim.



AYDA MOSHARRAF' ın diğer performanları için tıklayın

4 yorum:

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates