31 Aralık 2012 Pazartesi

0 O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI ALP KIRŞAN

ALP KIRŞAN...O SES TÜRKİYE PROGRAMINDA SESİYLE YIKIP ! GEÇİRDİ.böyle bir ses duymamışsınızdır! PERFORMANS GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN.

0 O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI BAY J

o ses türkiye yılbaşı özel programının konuklarından biride BAY J' ydi.Yine sesi ile harikalar yaratan BAY J' nin performans videosu İÇİN TIKLAYIN

0 O SES TÜRKİYE YILBALI ÖZEL PROGRAMI SEFA DOĞANAY

O ses Türkiye Sefa Doğanay performansı İÇİN TIKLAYIN



0 O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI OKTAY KAYNARCA PERFORMANSI

O SES TÜRKİYE'nin yılbaşı özel programı geceye damgasını vuracağa benziyor ve bencede gecenin 1. olarak çıkacaktır reyting ölçümlerinden.Performans görüntüleri İÇİN TIKLAYIN

0 O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI PASCAL NOUMA PERFORMANSI

O SES TÜRKİYE'nin yılbaşı özel programı geceye damgasını vuracağa benziyor ve bencede gecenin 1. olarak çıkacaktır reyting ölçümlerinden.Performans görüntüleri İÇİN TIKLAYIN

0 BASTONU İLE ÜNLÜ OLAN DEVREK


Birer sanat eseri gibiydi işlemeli, kartal başlı, yılanbaşlı bastonlar.  ‘‘Dostlarınıza baston vermek, onlara uzun ömür dilemenin en güzel yoludur’’ diyor Devrekliler... Devrek'te bastona sadece yaşlı insanların dayanak olarak kullandığı bir araç değil, aynı zamanda giysileri tamamlayan bir aksesuar gözüyle bakılıyor. Devrek bastonları ince, zarif ve esnek olması için kızılcık ve gürgen dallarından yapılıyor. ‘‘Bir gün elinize mutlak bir baston alacaksınız. İşte o zaman neden elinizde dünyada nadir olan bir devrek bastonu olmasın’’ sesine kulak veren konuklar birer baston satın almalılar.




Kaynak: nenedir.net

0 YEDİ GÖLLER...

Sazlıgöl, Nazlıgöl, Büyükgöl, Küçükgöl, İncegöl, Deringöl ve Seringöl... Kayan kütlelerin vadilerin önünü kapatması sonucu oluşan, yüzeysel ve yeraltı akışları ile birbirine bağlı yedi göl. Yedigöller 238 değişik bitki türüne sahip bir milli park. Minik şelaleler, ağaç dalları arasından süzülerek suyla buluşan güneş ışınları, sessizliğin sesi, göz dolduran ve insanı sarıp sarmalayan yeşil...

0 ENFLASYON NEDİR ?

Enflasyon kabaca fiyatların artması, GSMH ( kişi başına düşen milli gelir )düşmesi ve bunun sonucu olarak halkın alım gücünün azalması anlamına gelir.

0 KENT BİLİMİNDE POLİS, METROPOLİS, MEGAPOLİS NE DEMEKTİR?

Ekümenopolis ünlü Yunan kentbilimci Doxiadis'in oluşturduğu bir kelimedir. 'Polis' şehir demektir. Büyüğü 'Metropolis', daha büyüğü 'Megapolis' dir.

0 KUT NEDİR?

Türk devlet geleneğinde ülkeyi yönetme yetkisinin hükümdarlara, Tanrı tarafından verildiği inancına “kut” denir

0 MUVAFAKATNAME NEDİR ?

Bir kişinin kendi dışında bir başka özel ya da tüzel kişiliğe, üzerindeki çıkar ve haklarını kullanabilmesini sağlamak üzere verdiği özel bir izin, kabul veya yetki belgesine denir.

0 2012 TOP 10 IOS, ANDROID OYUNLARI...


2012 yılında iOS dünyasının en çok ilgisini çeken, en çok konuşulan ve en çok indirilen oyunlarını bir araya getirdik. Bu listeyi görmeden geçmeyin.

2012 yılı mobil dünyada adına çok hareketli bir yıl olarak belleklerdeki yerini çoktan aldı bile. Donanımsal olarak daha da güçlenen akıllı telefonlar, popülaritesi artan tablet bilgisayarlar ve bu ölçüde gelişim gösteren mobil uygulamalar hiç şüphesiz en önemli madde başlıklarıydı.

Geride bırakmaya hazırlandığımız yılda mobil dünyanın iki dev ismi arasındaki farkın her anlamda giderek kapandığını gördük. Karakteristik özellikleri bir kenara bırakacak olursak işlevsellik adına Android ve iOS’in gözle görülür bir ayrılığı kalmadı diyebiliriz. Bu yakınlaşma mobil uygulamalarda ise iç içe girmiş bir ortamı yarattı. 2012, Android veya iOS cephesinde popülerliği yakalamayı başarmış yazılımların ve oyunların, karşı cepheye de adım attığı bir süreç oldu.

Bu hareketli yılda mobil uygulamaların nabzını bir nebze olsun tutabilmek adına bir liste hazırladık ve geride bıraktığımız süreçte iOS’li mobil cihazlar dünyasının en popüler oyunlarını bir araya getirdik. İşte AppDunyasi.com desteği ile hazırlanan 2012’nin “En İyi 10 iOS Oyunu” listesi:

                                                        ANGRY BIRD SPACE


MAX PAYNE MOBILE


BAD PIGGIES


GOD OF BLADES


DRAWE SOMETHİNG


N.O.V.A 3


PLAGUE INC.


RAYMAN JUNGLE RUN


HORN


BASTION





kaynak: scroll.com.tr




0 BEREN SAAT İLE DOLU DOLU BİR SOHBET...




2006’da ‘Hatırla Sevgili’deki masum kız olarak girdi hayatımıza. ‘Aşk-ı Memnu’daki fettan ve seksi ‘Bihter’ karakteriyle de bir daha asla çıkmayacağını anladık. Son rolü ‘Fatmagül’dü. Naifliğiyle izleyiciyi her perşembe televizyonun önüne kilitledi. Artık büyük bir yıldızdı. Sonra ara verdi televizyona. Gündeme muhteşem bir aşkla oturdu: Kenan Doğulu...

Tavırlarını, kıyafetlerini, attığı her adımı izlemeyi çok sevdik. Ve o hep sustu. Uzun zamandır peşindeyim. Sonuç hep “Son dakikada iptal”, “Bir aksilik çıktı” ya da “Beren Hanım röportajdan vazgeçti”… Ve en ağırı: “Boşuna uğraşma, konuşmaz!” Ama talihim geçen hafta döndü. Kanal D’den gelen telefon tatlı tatlı çaldı. “Beren Saat röportaja ‘tamam’ dedi, yarın saat 15.00’te buluşacaksınız.” Şaka mı? Tarih de 21 Aralık! Ama Mayalar bile beni durduramazdı! Dünyanın sonu gelecekse Beren’in yanında gelsin…

Kuruçeşme Aşşk Kafe’ye yarım saat erken gittim. Acaba çok mu cool? Ya da sert? “Hadi hemen röportajı yapalım gidelim” diyenlerden mi? Kafamda deli sorular… Ve tam saatinde karşımda. Füme kot, beyaz tişört, kadife bordo bir ceket… Yok denecek kadar az makyaj, tertemiz bir gülümseme… Ben çay söyledim; o Kenan’ın selamını. Sohbete başladık. Gereksiz tek kelime etmedi. Tarttı, biçti. Karlı, enfes bir kış akşamı Boğaz kıyısında Türkiye’nin en çok merak ettiği kadını dinledim. Daha önce hiç anlatmadığı aşkını, yeni dizisini, hakkındaki şehir efsanelerine cevabını…



Bir süre ekranda olmayacaktınız. Ne oldu?

- Rol çok cazip geldi. Monte Cristo Kontu uyarlaması. Karakterin gerçek adı ‘Derin’. Babasının üzerine bir suç yıkıp ölümüne sebep olan insanlardan intikam almak için ‘Yağmur’ adında sahte bir kimlikte geri dönüyor. Yani oynadığım karakterin içinde başka bir karakter daha var. Oyun içinde oyun. Karakterin bu ikiye bölünme hali beni zorluyor. Projeyi kabul ederken de iştahımı kabartan buydu.

‘Derin’ mi ‘Yağmur’ mu daha çekici?

- Birbirinden ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Beden dilimi, ‘Derin’ olduğum yılları oynarken biraz daha içine kapalı ve maskülen, ‘Yağmur’ olduğum yıllarda daha dışa dönük, özgüvenli ve feminen kurmaya çalışıyorum. Bütün bu çelişkileri beraber sahipleniyorum. Çünkü ortak paydaları yalnızlık ve aidiyetsizlik.

‘İntikam’ dizisi bir uyarlama. Bu fikir başta sizi tedirgin etti mi?

- Disney’le ortak yapılması ve Kanal D’nin iç yapımı olması, işin prodüksiyonel kalitesi açısından tatmin edici olacağının garantisiydi. Kararımı verebilmem için en önemlisi senaryonun adapte edilebilmesiydi. Karakterlerin ve ilişkilerin Türkleşebilmesi. Bütüne bakınca kişilerle ilgili kararların çok doğru verildiğini hissediyorum. Dizide ana hikayeye ve bölüm hikayelerine sadık kalarak değişiklikler yapılıyor. Orijinalini izleyenler için bile tekrar olmayacak.

Yabancı versiyon ‘Revenge’i izlediniz mi?

- Proje geldikten sonra izledim. Şimdi ikinci sezonu izliyorum. Oradaki oyunculara göre daha şanslı olduğumuzu hissediyorum.

Neden?

- Çünkü hikâyeyi bilerek karakteri kurmak avantajlı.


Orijinal dizinin başrol oyuncusu Emily VanCamp ile kıyaslanacaksınız. Hazır mısınız?

- ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ ve ‘Aşkı Memnu’ da daha önceden çekilmişti. Zaman ve şehir değiştirildiğinde karakterler bambaşka oldu ve farklı yorumladım. Sinema ve dizi pratiği farklıydı. O günkü koşullarda oyuncular kendi seslerini kullanmıyordu ve bire bir kıyaslamak pek mümkün değildi. Bu sefer kıyaslanacak projede benimle aynı dönemde, benzer üslupla oynayan ve belli ki çalışkan bir oyuncu var. Sanırım daha zorlu bir parkur… Ama yönetmenimiz Mesude Eraslan, her şeyin kontrol altında olduğunu çok doğru müdahalelerle her an hissettiriyor. Zaten setin huzurunun anahtarı da onun sakinliğinin verdiği güven.

Ciddi dövüş sahneleri var. Aranız var mıdır?

- Hayır…

Ne yapacaksınız peki?

- Genco Ülgen ve ekibinden eğitim alıyorum. İlk 10 bölümden sonra ciddi dövüş sahneleri ve koreografiler göreceksiniz.

Birini yere serebilir misiniz?

- Hedeflere tekme, yumruk çalışıyorum. Tekniğini öğreniyorum, vücudumun güçlendiğini görüyorum. Yalnız sinemasal dövüş koreografileri öğreniyorum, birini dövmeyi değil!

Peki gerçek hayatta da intikamcı biri misiniz?

- Yok, intikam alacak kadar öfkeli biri değilim. Sadece sert ve soğuk davranırım.

O dürtüyü nasıl bastırırsınız?

- Tepkisizleşirim. Benim ya da sevdiğim insanların canını yakan kişiyi hayatımdan çıkarır ve ilişkimi keserim. Geri dönmek istese de hayatıma sokmam yanıma yaklaştırmam.

Saçlarınıza dokundurmaz hatta boyamazdınız. Boyanmış, rengi açılmış. Ne değişti?

- Kimlik değiştiren birini oynarken fiziksel değişim şarttı. Oynadığın karakterin parçası olduğu sosyal sınıf bu değişimi gerektiriyor. Dizilerde insanlar köylü, kasabalı kızları fönlü, maşalı saçlarla oynamaya alıştılar. Bunu hiç tasvip etmiyorum. ‘Fatmagül’ü oynarken saçımı duştan çıktığım haliyle kullandım ve şimdi de ‘Yağmur’ için boyanması gerekti, boyattım.

Yüzünüzde neredeyse makyaj yok. Kozmetik sevmez misiniz?

- Kozmetikle çok barışık değilim, hayatımda minimumda olmasını tercih ediyorum.



‘Elle’ dergisi için yaptığınız çekimlerde makyaj olmamasının sebebi bu mu?

- Dergilerde “bu o muymuş” dediğim bir sürü kapak görüyorum. Çok iyi bildiğim yüzler bile kendileri gibi değiller ve bu beni sinir ediyor. Yedi sene önce kaşım ve burnumla oynadılar. Bir daha kapak çekimi yapmadım. O projeyi de hem makyajsız kapak fikri hem de sosyal bir fayda sağlanacağı için kabul ettim. Kapakta kullanılmak üzere şu an üzerimde olan tişörtü tasarladık. Geliri yetiştirme yurtlarındaki 18-24 yaş kızlarımızın eğitimlerine kaynak yaratan Nar Taneleri Projesi’ne aktarılacak. Network’lerden 29 TL’ye alınabiliyor.

Size ‘seksi’ ve ‘masum’ sıfatlarını yakıştırıyorlar. Siz hangisini seçersiniz?

- Her oynadığım rolde başka bir şey lazım oluyor. Bugüne kadar keşfettiklerim ve bundan sonra keşfedeceklerim diyebilirim. Yani hepsi ve diğerleri!

Sizce kariyerinizde güzelliğin etkisi ne?

- Güzellikten öte; kameranın sevdiği, duygularını çekmeyi kabul ettiği gözler var ve ona sahip olmak bir şans.

Siz o şansa sahipsiniz…

- Evet. Tabii güzellik de bulunduğum alan için önemli. Ama dediğim gibi çok güzel biri kameranın karşısında şanslı olmayabilir. Yaşadığım bedeni seviyorum, olabildiğince iyi bakmaya çalışıyorum, kendimden mutluyum ama “ne şahane” denecek güzellikte bir kadın da değilim.

Güzellik çok çok önemli değil yani…

- Tabii önemli. Herkes güzel insana bakmayı sever. Çok güzel bir kız çocuğum olsun karşısına geçip bakayım istiyorum ben de!

Senelerdir dizi sektörünün kalbindesiniz. Nasıl bu sektör?

- Sekiz sene önce işe başladığım sektörle şimdi ulaştığı nokta arasında dağlar kadar fark var. İlk yıllarımda yokluk içinde setler yaşadım. Artık uluslararası düzeyde ticaretini yapabildiğimiz bir dizi sektörümüz var. Ama buna karşılık insan emeği ve zamanının bu kadar hunharca tüketilmesi konusuna itirazım var. Yine de saatler dışında şikayet etmemeliyim diye düşünüyorum.

Neden?

- Hayran olduğum Yeşilçam starlarıyla yıllar sonra dizi setleri sayesinde meslektaş olup sohbet edebildim. Hayalimiz olan mesleği yapıp iyi para kazanıyoruz. Çok sızlanırsak hayata ayıp olur.

‘Aşkı Memnu’ dizisindeki öpüşme, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisindeki tecavüzde olduğu gibi tek bir sahnenizin üzerine günlerce konuşulması sizi nasıl etkiliyor?

- Tabii bazı noktalarda gereğinden fazla büyütüldüğünde ve kullanıldığında ben de muhalefet ediyorum ama fazla da ilgilenmiyorum artık. Cinsellik meselesini olağanlaştıramamış bir toplumuz.

Açar mısınız?

- Sokakta bir adamın diğerinin burnunu kırması normal bir hikayeyken otobüs durağında öpüşen bir çiftin yaşadığı ayıp bir hikâye olarak görülüyor. Kavga eden olağan; diğeri değil. Şiddet dolu bir temas sevgi dolu bir temastan daha olağan!

Yorumlara takılıp asla böyle sahnelerde oynamam dediğiniz oldu mu?

- Dünyayla kıyasladığınız öyle çok da atla deve sahneler çekmiyoruz. Sadece bizim için cesur sahneler bunlar. Doğru insanlarla çalışınca gereğine göre davranıyorlar ve büyük sıkıntılar yaşamıyorum. Adı ‘Yasak Aşk’ olan bir iş çekiyorduk, cinsellik önemliydi. Yasak aşkı çekerken sevişme sahnesinin olmaması bence daha tuhaf. Kadın suistimal edilmediği sürece benim içim rahat.

Türkiye’de yaşayıp burada oyunculuk yapmaktan memnun musunuz?

- Evet… Başka ülkelerle kıyasladığımda bazen “Bu haksızlık, başka ülkede şu işi yapıyor olsaydım başka türlü olurdum” dediğim olsa da, “daha doğuda, başka bir müslüman ülkede yaşıyor olsaydım zaten bu mesleği yapamayacaktım” diye düşünüyorum. Düşüncelerim isyan değil sadece bir hayıflanma olarak kalıyor.



Kendimi hiç çok önemsemedim

28 yaşındasınız. Genç yaşta şöhretle nasıl başa çıkılır?

- Hiçbir zaman kendimi çok önemseyen biri olmadım. Ayrıca kendimle ve yaptığım saçmalıklarla da çok dalga geçerim.

Nasıl yani kendinize hiç mi dışarıdan bakmadınız?

- Hayır. Yıllar içinde yaş aldım. Ufak ufak alanımın daraldığını hissettim. İnsanlar giderek daha çok tepki vermeye başladı, paparazziler yüzünden biraz elim kolum bağlandı. Ama varolan hayatımı sürdürdüm. Gerçekten içeriden böyle şeyler çok fazla hissedilmiyor.

Duygusal değişimler olmadı mı?

- Burada özetleyemeyeceğim kadar büyük değişimler… İyi ki oyuncuyum yoksa çok daha kısır bir sekiz sene geçirirdim. Oynamak beni çok zenginleştirdi.


Oyunculuğa bu kadar bağlanmak şizofrenik bir durum yarattı mı?

- Oyunculuğun akademik eğitimini almadım. Ağlama ya da kahkaha krizi oynamak için bir yol bulmam gerekiyordu. Elimde duygularımdan başka bir malzeme yoktu. İlk zamanlar kimyam karıştı, biraz kontrolü kaybettim ama geçti.

Bu projede Kenan ilk günden beri yanımda

Yine ekrana dönüyorsunuz. Bir gün sizin de yüzünüz eskir mi?

- Yüz eskimesini ilk yıllarda çok duyardım. Artık duymaz oldum. Sektörle beraber televizyon seyircisi de gelişti. Oyunculara performans odaklı bakmaya başladılar. Eskitmekten ziyade “bakalım değişebilecek mi?” diye bekliyorlar.

İşleriniz hep yüksek reyting alıyor. Sizce nedir bunun sırrı?

- Televizyon için oyuncu, yemeğin sosu. İştah açar, lezzet arttırır ama tek başına doyurmaz. Oyuncular için bir yılda dengelerin değiştiğini görüyoruz; parlak bir projenin üzerine tutmayan bir iş gelebiliyor. Her an benim başıma da gelebilir. Hazırlıklıyım.

Akıl hocanız kim?

- Genelde kararlarımı tek başıma veriyorum ve seçimlerimde duygusal davranıyorum. Önce senaryoyu okuyor, üzerine bir gece uyuyorum ve ertesi gün ne hissedersem onu yapıyorum. Ama bu proje özelinde Kenan ilk günden beri çok yanımda.

Birlikte mi izlediniz?

- Evet. İzlemeye devam ediyoruz da.

Türkiye’nin kadın starı olarak anılıyorsunuz. Genç yaşta böyle bir patlamayı bekliyor muydunuz?

- İlk yıllarımda “Televizyon için olgunluk yaşları vardır. Belli bir yaştan sonra başrol oynarsın” diyorlardı.

Peki sonra bu söylenenler nasıl yıkıldı?

- Karşıma Tomris Giritlioğlu çıktı. 20 yaşımda yüksek reytingli bir dizide başrol oynamaya başladım. Evet, normalden biraz hızlı gitti.

Yani hayaller gerçek mi oldu?

- Hep “hayat bana hayal bile edemeyeceğim şeyler versin” diye dileklerde bulunurum. O yüzden canımı acıtırken sert gelse de çoğu zaman hayal bile edemeyeceğim gibi oluyor.

Ekranın kadın ‘star’ı denirken siz kendinizi nasıl konumlandırıyorsunuz?

- Sıralamalar yapmaktan hoşlanmıyorum ama evet popülerim, popülerleştim. Yalnız ‘star’ kelimesini başkaları gelip yakanıza takar. Ben henüz kendim için kullanamıyorum. Yola ünlenmek için değil oynamak için çıktım. Çocukluğumdan beri hayalim buydu.

Eğer oyuncu olmasaydınız ne olurdunuz?

- İşletme okuyordum. Muhtemelen ofis kadını olacaktım! Kendimi anlatmaya ihtiyacım yok bunun konforunu yaşıyorum
Türkiye’nin en çok konuşulan ama en az konuşan kadını olarak anılıyorsunuz. Neden röportaj vermiyorsunuz?
- Sinemaya bir iş yaptığınızda duyurmaya daha çok ihtiyaç olabiliyor ama televizyon projeleri zaten insanların evine gidiyor. Bir de kendimle ilgili “Bakın ben bunu yapıyorum, bunu da yapıyorum” diye kapı kapı gezip anlatmaya ihtiyacım kalmıyor ve bunun konforunu yaşamayı seviyorum. Bir de sürekli bana, beni soruyorlar. Ne kadar insanı ilgilendiriyor, ne kadar insanı ilgilendirmiyor gerçekten bilmiyorum.

Dışarıdan cool ve snob bir duruşunuz var...

- Bilmem öyle mi?

Peki ruh haliniz nasıldır?

- Değişkenim, modumun çabuk değiştiği zamanlar oluyor.

Neler değiştirir modunuzu?

- Bilmem. Kolay değişir. Neşeliyim de melankoliğim de... Tek bir şeye indiremiyeceğim kadar değişken biriyim.

Hadi o klasik soruyu sorayım: Hayat mottonuz var mı?

- Kendime sık sık “Herkes hak ettiğini yaşar” diyorum. Bu yüzden insanlara hakettiği gibi davranmaya çalışıyorum. Böyle olunca onlardan da pozitif geri dönüşler alıyorum. Aslında sanatı bilsin bilmesin her insanın kendi sanatını yaptığını düşünüyorum.

Nasıl yani?

- ‘Başrol olmak’ denen fikirden yola çıkarsak herkesin kendi hayatının başrolü olduğu fikriyle çok barışığım. Saygılı davranmaya çalışıyorum ve bu sayede rahat ediyorum.



HİÇKİMSENİN GÖZÜNÜ OYMAK İSTEMİYORUM

Çok dostunuz var mı?

- Her şeyini sansürsüzce anlatabileceğin kaç dostun olabilir? Ruhunu çıplaklığıyla gösterebileceğin, yanında bağıra bağıra ağlayabileceğin insanlar dostundur. O yüzden fazla kalabalık değiller.

Belçim Bilgin ve Esra Dermancıoğlu gibi yakın oyuncu dostlarınız var. “Sanatçıdan dost olmaz” derler. Sizde tam tersi mi işliyor?

- Evet. Bu sloganla büyüdük ama biz dostluklar kurabiliyoruz.

Gazetelere yansıdığı gibi yeni nesil kadın oyuncular arasında rekabet yok mu yani?

- Bizim kuşakta rekabet sadece profesyonel anlamda var. Ben hiç kimsenin gözünü oymak istemiyorum. İçimde hiç öyle bir dürtü yok. Özgü’yle (Namal) röporajında adım geçmiş, ben de çekinmiyorum aynısını söylemeye: “Severim Özgü’yü, tatlı ve yetenekli kadındır!”

Peki aynı dönemde dizileriniz başlayacağı için Tuba Büyüküstün’le kıyaslanma mevzusu…

- Biz hiç o konulara girmediğimiz ve malzeme vermediğimiz için sanırım bu kıyaslamalar magazinel açıdan eskisi kadar köpürmüyor.

Biraz önce “bağıra bağıra ağladığımda kız arkadaşlarım yanımda olur” dediniz. Çok ağlar mısınız?

- Evet, hem çok ağlar hem çok gülerim. Beni her şey ağlatabilir. Mutluluktan da çok ağlarım!

Steril bir hayat yaşadım.

Sporcu bir anne-babanın kızı olmak hayatınıza nasıl yansıdı?

- Disiplini iyi öğrettiler. Hayata o noktadan bakan insanların çocuğu olmanın faydası büyük. Bedenimi çalıştırmam konusunda hep teşvik ettikleri için şanslıyım.

Ankara’da büyüdünüz. Bürokrat şehri derler. Bir genç kız için nasıldı?

- Çok steril ve az tehlikeli bir hayat yaşadım.

Steril ortamla kast ettiğiniz ne?

- Başa çıkmamız gereken entrikalar, hatta sigara içen arkadaşım bile yoktu. Şimdi İstanbul’da insanlar çocuklarıyla ilgili uyuşturucuya dair bile kaygılar yaşayabiliyor. Onun dışında bir gün Zerrin Tekindor, “Ankara’da güzel düşünülür” demişti. Gerçekten de öyle. Daha çok düşünüp okuyorsunuz.

ANKARA SONRASI İSTANBUL İYİ BİR KOMBİNASYON

Ankara sonrası İstanbul’un karmaşası nasıl geldi?

- İstanbul’da yaşamayı çok seviyorum. Orada büyüyüp buraya geldiğim için şanslıyım. İyi bir kombinasyon.

Ailede oyuncu yok. Size nereden bulaştı?

- Çocukluk hayallerimden. Elimde deodorant şişesi şarkı söylerdim. Ayna karşısında kendimce roller yapardım. Zaten çocuk, bilinçaltı seçimleriyle yeteneklerine evriliyor.

Peki neden konservatuvara gitmeyip işletme okudunuz?

- Sayısal öğrencisiyken seçebileceğim en sözel bölümdü. Üniversitede önümde bir kalkülüs kitabıyla “Ben ne yapıyorum” dediğim günden kısa bir süre sonra hayatımın yönü değişti.

Ardından yarışma ve başroller... Peri masalı gibi bir hayat… Buz dağının görünmeyen kısmında neler var?

- Onları tabii ki anlatmayacağım. Bir sürü kırılma dökülme ve bolca sabır var. Bir de azim.

Beraber çok eğleniyoruz

Siz oyuncusunuz, Kenan Doğulu müzisyen. Evde sürekli oyunculuk ve müzikten bahseden sıkıcı bir hayatınız mı var?

- Yok canım; neden sıkıcı insanlar olalım? Beraber çok eğleniyoruz. Zaten kim sadece iş konuşur ki? Tek notaya basarak yaşayan insanlar olmamız söz konusu değil.

Peki birbirinizi besliyor musunuz?

- Bilmediğiniz bir alanda size bir şeyler öğreten birinin varlığı güzel bir şey. Senin seçemeyeceğin bir filmin DVD’sini seçen ya da senin hiç bilmediğin bir müzisyenin albümünü koyup dinletecek birinin varlığı iyi bir şey. Bu sadece aşk ilişkisi için geçerli de değil. Sürekli çıkan “Kaçtılar, yakalandılar” haberlerini birlikte okurken nasıl tepkiler veriyorsunuz?

- Üzerine yazılacak hiçbir şey bulamayınca uydurulan yalan haberlere üzülüyoruz. Ama onun dışındaki haberlerle hepimiz dalga geçiyoruz. Küçücük bir şeyin çok büyümesi üzerinden şakalar yapıyoruz. Kenan’la magazin programları dublajlarının taklitlerini yaparak gülüyoruz: “Ünlü popçu ve güzel oyuncu” diye seslendiriyoruz.

Bu yaz Kenan Doğulu’nun konserinde bir kere göründünüz. Sonra hep kulisteydiniz. Çıkan haberler yüzünden mi?

- Evet artık koltukta oturmayacağım. Konserdeki o resimler yeni albümdeki en sevdiğim şarkı çalarken çekilmiş. Ellerim havada tempo tutuyorum. O gece şarkı ilk kez söyleniyor ve orada şarkıyı bilen orkestra dışında tek benim. Diğer insanlar şarkıyı bilmedikleri için duruyorlar. Sonra kocaman resimler çıkıyor. Bir daha olsun istemiyorum bu yüzden kulisten çıkmayacağım.

En sevdiğiniz şarkısı hangisi?

- Bu albümünde ‘Aşka Türlü Şeyler’ ve ‘Hayırdır İnşallah’.

Size yazılan var mı?

- O kadarını söylemem artık! Bunu albümün sahibi cevaplar!

“Starlar evlenince hayranlarını kaybeder” derler. Sizin evliliğe bakışınız nasıl?

Buna inanmıyorum. Neye göre, kime göre bu kurallar? İçinden nasıl geliyorsa, kim ne istiyorsa o formatta yaşamalı. Benim seçimime gelince... Türkiye’nin evlilik dışı çocuk doğurulacak bir ülke olduğunu düşünmüyorum.

Kaç çocuk olsun?

- Kızım olsun istiyorum ama erkek çocuk da istiyorum! Bir ondan, bir ondan mümkünse.

Beren Saat’in şehir efsanelerine cevabı

Dizileri perşembe akşamları yayınlansın ister: Öyle totemlerim yok.

Ona menajeri bile ulaşamaz. Sadece mesajla cevap verir: Gerektiğinde tabii telefonla konuşuyorum ama ben yazmayı daha çok seviyorum. Mesajlaşmayı tercih ediyorum.

Bir dergi önüne dünya haritasını koyuyor. Nerede ve nasıl istersen çekim yapacağız diyorlar ama yine de ikna edemiyorlar: Beni kimin, nereye götürdüğüyle bu işlerin ilgisi yok. Örneğin son dergi röportajımda bana bir proje sundular. Fikirle alakası var.

Dizi partnerlerini Beren Saat seçer: Cast çalışmalarına senden başlandığı için devam eden süreçte yapımcınla duygularını paylaşabiliyorsun. Doğru insanlarla çalışınca zaten doğru cast’ın bir parçası oluyorsun. Ama bugüne kadar hiçbir oyuncu için istemem demişliğim yoktur.

Hürriyet / Röportaj: Hakan Gence

İNTİKAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? DİZİDEKİ YALI NEREDE? TIKLA ÖĞREN



kaynak:acunn.com

0 ATHENA' NIN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ EVLENDİ



Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, Melis Ülken’le evlendi. Düğünde mini bir konser veren Gökhan şarkılarını söylerken, eşi ‘dizinin dibinden’ ayrılmadı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, uzun süredir birlikte olduğu Melis Ülken’le hayatını birleştirdi. Çift, geçtiğimiz cuma akşamı Caddebostan’daki Büyük Kulüp’te nikâh masasına oturdu.

Mazhar Alanson’un nikâh şahitliği yaptığı düğüne katılanlar arasında Şebnem Ferah, Manga, Duman, Nil Karaibrahimgil, Sertab Erener-Demir Demirkan, Beren Saat-Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Erkan Can, Mithat Can, Biricik Suden, Saba Tümer, Teoman gibi ünlü isimler de vardı. Özoğuz ve Ülken, nikâhın ardından misafirlerinin tebriklerini kabul etti.

İlerleyen saatlerde sahneye çıkan Athena, mini bir konser verdi. Gökhan Özoğuz “Arsız Gönül” şarkısıyla eğlencenin startını verirken, eşi Melis Ülken de sahnenin önüne oturup onu dinledi

Teoman’dan İngilizce şarkılar

Gökhan Özoğuz’un düğününde şarkıcı dostları da sahneye çıktı.

Önce Duman’ı sahneye davet eden Özoğuz, Kaan Tangöze’yle “Senden Daha Güzel” ve “Her Şeyi Yak” şarkılarını söyledi.

Teoman da aylar sonra ilk kez sahneye çıkıp İngilizce şarkılar seslendirdi, Kenan Doğulu da gitarıyla ona eşlik etti.

Gecede ayrıca Kenan Doğulu “Tutamıyorum Zamanı” ve “Çakkıdı”yı, Manga “Cevapsız Sorular”ı, Şebnem Ferah da “Sil Baştan”ı okudu.




kaynak:acunn.com

0 ARDA KURAL ŞİZOFRENİ BAŞLANGICI TEŞHİSİYLE HASTANEYE KALDIRILDI



Leonardo Di Caprio’ya benzetilen oyuncu Arda Kural’ın(32) 5 gündür şizofreni başlangıcı teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatıyor.

Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra oyunculuğa yönelen ve Lise Defteri, Emret Komutanım gibi dizilerde rol alan ‘Yerli Leonardo’ lakaplı oyuncu Kural’ın 3 yıl önce depresyona girdiği öğrenildi. 26 Aralık tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılan Kural için hastaneden bir yetkili “Evet, Arda Kural 5 gündür burada ve K2 servisimizde tedavi görüyor” dedi. Arda Kural’ın annesi Gülnur Kural ise oğlunun hastalığı ile ilgili şunları anlattı

- Arda en son Kubilay filminde oynamıştı. Yapımcısından aşağı yukarı 22 bin dolar alacağı vardı ancak alamadı. Yapımcıyla yönetmenle çok büyük bir münakaşalara girdi. Oğlumun hayatında her şey üst üste geldi. Ortaköy’deki evini boşaltıp benim Büyükçekmece’deki evime taşındı.

- Arda’daki değişim 4 yıl önce başladı. Melek gibi oğlum gitti, sinirli, agresif bir insan geldi. Son filminden parasını da alamayınca daha da sinirli oldu. Hatta bir keresinde kardeşinin üzerine yürüdü ki bize çok düşkündür. O zaman ‘Hadi oğlum gel seni doktora götürelim’ dedim. Ama oğlum hastalığını kabul etmedi. Hatta bana “Sen hastasın anneciğim, sen şizofrensin’ dedi.

‘Çalışmayı reddetti’

- 2-3 yıl önce de tamamen içine kapandı. Çok az konuşuyordu. Çok güzel iş teklifleri geliyordu ama kabul etmiyordu. Her şeyden kaçmaya başladı. Hastaneye yatırmak istedik, yine kabul etmedi. Son günlerde ise olmayan şeyleri oldu gibi göstermeye başladı. ‘Oğlum hayal mi kuruyorsun’ dediğimde “Hayır anne bunlar beynimden geçenler” diyordu. Sürekli ‘Bana kazık attılar, bunları mahvedeceğim’ diyordu.

- İlerleyen zamanlarda “Ben altın arayacağım, madenci olacağım” gibi şeyler söylemeye başladı. Son zamanlarda sahile inip, taş topluyordu. Evimiz Büyükçekmece’de, sahil kenarında. Hava almak için sahile inip, elinde taşlarla geliyordu. Taşların en güzellerini toplayıp, eve getirip bana “Anne bunlar altın olabilir mi?” diye soruyordu. Ben de ona ‘Oğlum bunlar taş, denizin dibinde altın olmaz’ diyordum.

‘Arda şizofren değil’

- Oğlum ikna yeteneği çok yüksek bir çocuk. O taşların değerli olduğuna kendini öylesine inandırmışki kimseye kulak asmıyordu. Hatta evimizin orada tanıdık kuyumculara taşları götürüp “Abi bunlar değerli olabilir mi” diye sormuş. Onlar da ‘Hayır Ardacığım, onlar taş’ diye karşılık vermiş.

- Geçen gün ziyaretine gittim. Sarıldı bana, konuştuk. İlk önce çok aklı başında, mantıklı konuştu. Aradan yarım saat geçti ki yine bana ‘Anne ben de taşlar var. Onları benim için saklar mısın’ dedi. Bildiğiniz çakıl taşlarından bahsediyor.

- Oğlum bir dönem alkol kullanıyordu ama 1 yıl önce bırakmıştı. Uyuşturucu testi de yaptılar, tahlilleri temiz çıktı.

- Hastaneye kendi isteğiyle yattı. Ömer diye çok samimi bir arkadaşı vardı o da çok uğraştı yatırmak için. Kız arkadaşları da Arda’daki değişimin farkındaydı. Onlar da bana ‘Arda’ya ne oldu’ dediler. Ama şunu söylemeliyim; Arda’ya şizofren teşhisi konulmadı. Doktoru bana psikonevroz dönemi dedi. İnşallah 2-3 aylık tedavi sonrası oğlum eski sağlığına kavuşacak.

K2 koğuşunda

Akıl hastalığı bulunan tutukluların cezalarını çektiği ve aynı zamanda tedavi gördüğü kapalı tür cezaevi. Yüksek duvarlar ve geniş güvenlik önlemleri ile korunan bu cezaevlerinde azılı katillerin de bulunduğu onlarca tutuklu bulunuyor. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi içerisinde de bu tip mahkumların kaldığı bir K2 koğuşu mevcut. Arda Kural’ın da burada yattığı öğrenildi.




kaynak:acunn.com

30 Aralık 2012 Pazar

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE İREM TEZGİDEN

DAHA 15 YAŞINDA FAKAT SESİ O KADAR BÜYÜK Kİ İREM TEZGİDEN' İN. BUNUN FARKINDA OLAN SALONDAKİ SEYİRCİLERDE İREM'İ HAKETTİĞİ YERE TAŞIDILAR

İREM TEZGİDENİN PERFORMANSINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

şarkının orjinalini ise beyonce söylüyor 'LISTEN'

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE PHYSICAL FUNK

YARI FİNALİN YOLUNU TUTAN DANS GRUBU

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE ATALAY DEMİRCİ STAND UP SHOW İZLE

ATALAY DEMİRCİ yine koptu kopardı.Muhteşem bir standup show daha .ACUN,HÜLYA AVŞAR, SERGEN YALÇIN ve tüm seyirciyi gülme krizine sokan adam.Bu adamı izlemezseniz çok şey kaybedersiniz.

İŞTE O PERFORMANSIN VİDEOSU

ATALAY DEMİRCİNİN İLK TUR PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN

29 Aralık 2012 Cumartesi

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE GİZLİ ZEKA 'BUSENUR VE BERAT

ZEKAMIZIN NE KADARINI KULLANABİLİYORUZ, NE KADAR ZEKİYİZ, GELİŞTİREBİLİR MİYİZ? CEVABINI BUYRUN BERABER İZLEYELİM.TIKLAYIN

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE ALP KIRŞAN KIRBAÇLARA MEYDAN OKUDU

YAZACAK ÇOK BİRŞEY YOK.ALP KIRŞAN KIRBAÇ DARBELERİNE MEYDAN OKUDU, İHSAN ŞAKİR UYAR KASIYLA 89 ADET GRANİT TAŞI KIRDI ve daha fazlası...SADECE İZLEYEREK ANLANABİLECEK BİR GÖSTERİYDİ.
O HALDE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE ENVER ERTAŞ

Sihirbazlar vardır, illizyonistler vardır bildiğimiz el çabukluğu ile kandırırlar bizi gözlerimiz takip edemez onları,ama bilirizki gözden kaçırıyoruz yaptıklarını.Fakat bu başka bişi adı yok, nasıl yaptıkları konusunda fikrimizde yok.ENVER ERTAŞ'ta onlardan birisi.Gözlerinize inanamayacaksınız.
Performans görüntüleri için TIKLAYIN

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ HÜSEYİN YEŞİLYURT

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYEDE KONYA' da beden eğitimi öğretmenliği yapan Hüseyin Yeşilyurt'un  PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE MUHTEŞEM RESİM YAPAN ADAM MURTAZA MİRAĞAZADE

HARİKA BİR PERFORMANS SERGİLEYEN MURTAZA MİRAĞAZADE % 94 lük bir oy oranıyla yarı finale göz kırptı.
PERFORMANSI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

0 YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE İREM VE CASH

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE yarışmasında ilk turda irem ve köpeği cash büyük beğeni toplsmıştı ve 2.tura yükselmişti.Bu akşam ki 2. tur elemelerindede çok iyi bir performans sergileyen bu iklinin seyirciden aldığı beğeni %97.
PERFORMANSINI İZLEMEK  İÇİN TIKLAYIN

0 BUGÜN NE GİYSEM FİNAL GECESİ 'VIDEO'



Bugün ne giysem geçtiğimiz akşam finalini yaptı ve mutlu sona ulaşan 2012'nin en şık bayanı RANA ÖZMUTLU oldu.İşte gecenin bazı anlarının videosu...


0 ABRAKADABRA SÖZÜ NE ANLAMA GELİYOR ?


Sözcüğün kökeniyle ilgili teorilerden biri Aramice'de "Söylediğim gibi yaratacağım" anlamına gelen (אברא כדברא)  Avra Kedabra ibaresinden geldiğidir. Sözcüğün aramiceden geldiğini iddia eden bir başka görüşe göre אבדא כדברא abhadda kedhabhra anlamı 'bu dünya gibi yok ol' demektir ve hastalıkların iyileştirilmesinde kullanılır.

Diğer bir görüşe göre sözcük, İbranice'de takdis, kutsama anlamına gelen ve lanet olarak da kullanılabilen ha-brachah ve öldürücü hastalık anlamına gelen dever ifadesinden gelmektedir ve körlüğe karşı kullanılan kabalistik bir şifa ifadesidir. Bazı bilginler bu köken konusunda şüpheci olmuşlar ve tüm antik dünyada şeytani güçlerin yok edilmesi fikrinin bulunduğu ve Abrakadabra'nın bu tip şeytanlardan birinin adı olduğunu öne sürmüşlerdir.

Bir başka görüş sözcüğün Tanrı'yı ifade eden Gnostik Abraxas'dan geldiği yönündedir. Yine Suriye'deki bir tanrı ismi Aracalan'dan geldiği de iddia edilmiştir... Hatta Ünlü film harry potter ın ölümcül büyüsü affedilmez lanetlerin en korkuncu avada kedavra bu isimden gelmiştir.

Sözcük, Thelema'da Abrahadabra şeklinde büyü ifadesi olarak kullanılır. Thelema'nın kurucusu Aleister Crowley Gematria adlı denemesinde sözcüğü Kabalistik metodlar kullanarak kendisinin ortaya koyduğunu öne sürmüştür. Crowley'in 1901'de yayınladığı The Equinox'de sözcük geçmektedir.

28 Aralık 2012 Cuma

0 Muhammed Shahid Nazir, "One Pound Fish" (Bir Sterline Balık)

İngiltere'de yayınlanan ve Türkiye'deki Pop Star'ın benzeri "X Factor" programının Pazar akşamı yayınlanan ön elemeleri sırasında yarışma hakkını kaybeden Muhammed Shahid Nazir, "One Pound Fish" (Bir Sterline Balık) isimli şarkısına kendi çektiği kliple bir anda hit oldu.   Listelerin üst sıralarını zorlayan "Balık Bir Sterlin" adlı şarkının klibi sadece Youtube da 9 milyon kişi tarafından izlendi. Ancak İngiltere'nin bu yeni pop starı aslında bir balıkçı. Onun hikâyesi İngiltere'nin başkenti Londra'da bir balıkçı tezgâhında başladı. Pakistanlı Muhammed Nazır tezgahtarlık yapıyor ancak yeterince balık satamıyordu. İşler iyi gitmeyince patronu Nazır'dan "hünerlerini sergilemesini" istedi. İşini kaybetmek istemeyen Nazır daha fazla balık satabilmek için pazarcılar gibi bağırmaya başladı.   Nazır bir bağırdı pir bağırdı. Öyle ki o bağırışlar şarkıya dönüştü. Sonra da listeleri alt üst etti. Yoğun ilgi gören şarkıya klip de çekildi.

DİLA HANIM ESKİ YARA DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 DİLA HANIM AĞLAMA YAR AĞLAMA

dila hanım ağlama yar ağlama...





0 İNSANLAR NEDEN ALDATIR


İnsanlar neden aldatır.İlişki-Evlilik Terapisti Serhat Yabancı'dan aldatma yazı dizisi.



Erkek psikolojisi, hormonal yapısı gereği cinselliği ilişkide temel dinamik olarak görür. Bize gelen danışanlarımızda ve ailelerimizde de gördüğümüz kadarıyla erkeklerin en çok şikayetçi oldukları nokta cinselliktir. Erkeğin aldatmasının altında yatan nedenlerden biri, eşinin cinselliği bir silah ya da koz olarak kullanmasıdır. Erkek cinsellik için boyun eğmemek ayrıca kendini muhtaç hissetmemek için aldatma girişiminde bulunur. Aynı şekilde, kadın da erkeğin ilgi ve sevgisini kazanabilmek için aldatma girişimde bulunabilir. Cinselliğin koz olarak kulanılması, yüksek kırılmışlık ve gizli öfkenin göstergesidir. Eğer cinsellik eşlerden biri tarafından koz olarak kullanılırsa, diğer taraf mahrum kalma ve dışlanma duygusu ile aldatmayı hak olarak görür. Hem hak olarak görür hem de mahrumiyetin cezası olarak algılar.

Kompleksler,k işi her yaşta güçlü olmak ve beğenilmek ister. Böyle durumlarda iyi hissetmek için aldatma yoluna başvurabilir. Özellikle kendinden küçükler ile bu olayı gerçekleştirmeleri hala işe yaradıklarını görmeleri bakımından kişileri daha mutlu eder. Kadınlar ve erkeklerde menopoz-antropoz dönemine yakın yaşlarda genç partnerler ile aldatma yaşanır. Yaşlılığı kabul etmek istemeyen, kendini kanıtlamak, özgüven kazanmak isteyen erkek ve kadınlarda sık rastlanılan bir durumdur. Magazin basınında çok sık görüyoruz; ileri yaşlardaki erkek ya da kadınların genç sevgilileriyle boy göstermeleri, yaşlarını görmezden gelmek ve hala beğeniliyor olduğunu göstermek için yapılan bir davranıştır. Aynı zamanda hayatın anlamsızlığına ve ölüm korkusuna bir meydan okumaktır bu tip aldatmalar.


Psikolojik Nedenler
İnsanların sosyal anlamda temel ihtiyaçları kabul edilmek, beğenilmek, onaylanmak, güvenmek ve sevilmektir. Kişi kendini mutsuz, önemsiz, değersiz hissettiğinde bu temel ihtiyaçlarını giderebilmek için çareler arar, başka birilerinin kendisine değer vermesi, onu mutlu eder. Özellikle depresyonda olan erkek ve kadınların hem riskli davranışları hem de kendini değerli hissetmeleri aldatmaya sürükletir.

Hem değer görmek hem de halen ilgi çektiğini görmek depresyonda olanlarda olumlu etki yapmaktadır. (Bir nevi antidepresan etkisi.)
Erkekler, kadınların hamilelik, doğum sonrası ve depresyon durumlarında, beklediği ilgi ve cinselliği göremediğinden aldatma kayabilir.

Aldatan kişi yakalanmadığı sürece davranışa devam eder, sonuçlarını hep düşünür aslında; ama içsel çatışmayı da aşamaz. Genelde aldatma sonrası vicdani rahatsızlık oluşur. Akabinde de suçluluk duygusu ortaya çıkar. Bazen kişi kendini daha iyi hissetmek için eşinin/sevgilisinin hatalarını arar. Sanki bedelini ödetmiş düşüncesiyle o hata yaptıkça kişi kendisini daha iyi hisseder. Aldatmalarda kişi aldatmanın nedenini kendisi dışında başka nedenlere dayandırdıkça kendisini daha iyi hissedeceği için, devamlı eşinin veya partnerinin hatalarını görmek ister. Aksi takdirde eşinin mükemmel olması, aldatanın vicdani rahatsızlığını daha da arttırır. Aldatan kişi, eşi kendisine iyi davrandıkça kendini daha kötü hissedebilir. Bu durumda da ayrılmayı huzursuzluktan dolayı daha fazla isteyebilir



İlişkisel (evlilik) Nedenleri
Evlilikte yaşanan sorunlar ve eşlerin ilişki içindeki hareketleri de aldatmaya sürükleyen nedenlerden bazılarını oluşturur. Bunlardan bazıları aşağıdadır.

* kontrol etmek ve tahhakküm altına almaya çalışmak
*lgisiz ve sorumsuz eş
*cinsel tepkiler ve reddediliş
*devamlı alttan alma, pasiflik.
*Bağımlı veya narsist kişilikli eşlerin varlığı
*sevmeden evlenmek,sadece sahip olunan nitelikler için ilişki yaşamak ( para, kariyer,şekil,statü vs)
*otorite savaşları
*bencil eş
*eşlerin çoçuktan sonra rol kaybı.( eş olmayı unutup sadece anne veya baba olmak)
*yüksek beklentiler ve hayal kırıklıkları
*psikolojik sorunlar ve kişilik yapıları
*aldatan-aldatılan anne baba ile büyümek-tanık olmak






kaynak:kadınvekadın.net

0 GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNİZİ KIŞINDA KULLANIN...



Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu Başkanı Taylan Küçüker, zararlı ultraviyole (UV) radyasyonundan korunmak için kış aylarında da güneş gözlüğü kullanılması gerektiğini söyledi. Karın güneş ışığının yüzde 85-95'ini yansıtarak adeta bir ayna görevi gördüğünü aktaran Küçüker, ''UV radyasyonu, güneş ışınlarının yüzde 5'ini oluşturmasına rağmen çok tehlikelidir. Radyasyonu göremeyiz ve hissedemeyiz ancak zararlı etkilerini gözlemleyebiliriz. Bu nedenle sadece yazın değil kış aylarında da gözlerimizi güneşin zararlı ultraviyole radyasyonundan korumak için, güneş gözlüğü kullanılması gereklidir'' diye konuştu.

Füme, yeşil ve kahverenginin en çok tercih edilen güneş gözlüğü cam renkleri olduğunu belirten Küçüker, ''Kontrast duyarlılığı olan bu camlar renkleri eşit olarak geçirir, daha doğal ve net görüntü algılanmasını sağlar'' dedi.

Küçüker, renklendirilmiş lenslerin de radyasyonu göze ulaşmadan azaltıp önleyeceğini söyledi.





kaynak:kadınvekadın.net

0 DAVID BECKHAM YIBAŞI HEDİYESİ PLARAK VICTORIA BECKHAM' A NE ALDI


Dünyanın en zengin çiftlerinden Beckham'ların yılbaşı hediyelerini tahmin etmek oldukça zor. Giyim odasının uçsuz bucaksız bir alışveriş merkezinden farksız olduğunu düşündüğümüz Victoria Beckham'a yılbaşı hediyesi ipek bir pijama olduğuna inanmak ise imkansız. Fakat WWD'nin haberine göre David Beckham, Londra'nın sembollerinden Harrods'tan telefonla "Olivia von Halle" marka 2 çift ipek pijama siparişi veriyor.



Ürünlerini, Coco Chanel ve 1920'li yıllardan esinlenerek hazırlayan nispeten yeni bir firma olan "Olivia von Halle"deki pijama setlerini adedi $500'dan başlıyor.


0 SHAKIRA'NIN OĞLU DOĞDU....


Barcelonalı futbolcu Gerard Pique ile birlikte olan ünlü şarkıcı Shakira'nın oğlu dünyaya geldi.


Mutlu çift erkek bebeklerinin doğumunu Twitter sayfalarında "Oğlumuz doğdu. Çok mutluyuz. Bütün mesajlarınız için teşekkür ederiz" notuyla duyurdu.


0 2013 YILINDA ÇIKACAK OLAN EN POPÜLER 5 TELEFON


2012 yılı akıllı telefon dünyası açısından oldukça hızlı ve aktif bir yıl oldu. Galaxy S3 ve Note 2 ile birlikte iyice ağırlığını koyan Android, iPhone 5 ile popülerlik konusunda yara alan iPhone, iyice zayıflayan ve zor günler geçiren BlackBerry ve Windows Phone 8 ile yeniden canlanan Nokia... Bu yazıdaysa 2013 yılında çıkacak olan ve hemen herkesin merak ettiği 5 akıllı telefona değindik.

iPhone 5S

iPhone 5 ile yaşanan hayal kırıklığı ile birlikte “sıradaki büyük şey” çok daha fazla merak edilir oldu. 2013 yılında tanışacağımız iPhone 5S, belki de bu zamana kadar yolu en çok gözlenen iPhone olacak. Haziran ayında çıkması beklenen ürünün Retina ya da farklı bir teknolojiye sahip 1080p çözünürlüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. 128 GB’a kadar yükseltilmiş bellek seçeneği de olası özellikler arasında. Dört çekirdekli bir işlemci ve 8 MB’den yüksek çözünürlüğe sahip güçlendirilmiş yeni bir kameranın iPhone 5S üzerinde yer alması bekleniyor.


Galaxy S4

Galaxy S3 ile birlikte doruğa ulaşan Android akıllı telefon popülerliği muhtemelen Galaxy S4 ile sürecek. Yine 4 dört çekirdekli fakat frekansı daha yüksek bir işlemciye sahip olması muhtemel üründeki ekranın 1080p çözünürlüğüne olması ve arka kısmında 13 MP değerinde bir kamera bulundurması bekleniyor. Bunların yanı sıra Galaxy S4’ün 2013 ortalarında çıkacağı öngörülüyor.


HTC M7

HTC hem Android hem de Windows Phone işletim sistemlerine dair yüksek performanslı ürünler sunmaya devam ediyor. 2013, muhtemelen bu işletim sistemlerine dair daha güçlü HTC akıllı telefonların bizimle tanıştıkları yıl olacak. HTC M7 de onlardan biri. 4.7 inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğünde ekranla çıkması öngörülen telefonun dört çekirdekli ve 1.7 GHz frekansında işlem yapan bir işlemci üzerine kurulacağı düşünülüyor. 2 GB’lık ara belleğin ve 13 MP değerinde arka kameranın yanı sıra Beats Audio ile HTC M7’nin kulağa hitap etmesi oldukça yüksek bir olasılık.


BlackBerry 10

BlackBerry 10 aslında doğrudan bir ürün adı değil. Yeni nesil BlackBerry’ler olarak nitelendirebileceğimiz bu seriye ait ilk akıllı telefonlar ortaya çıkmaya başladı. Görünen o ki, RIM gittikçe zayıfladığı akıllı telefon dünyasındaki varlığını sürdürmek için bazı radikal değişikliklere gidiyor ve 2013 BlackBerry’ler açısından son derece önemli. Yeni BlackBerry’lerin tümünün dokunmatik ekranlı, fiziksel QWERTY klavyenin olmadığı ürünlerden oluşması bekleniyor. Arayüz konusunda da bambaşka bir görüntü ortaya koyacak olan BlackBerry 10 akıllı telefonların yazılım ve donanım konularında birkaç adımı birden atması gerekiyor.


Oppo Find 5

Birçok kişi Oppo markasını ilk kez duymuş olabilir ki bu normaldir. Bir Çin markası olan Oppo, diğer Çinli markaların aksine kendi özgün ürünlerini ortaya koymaya çalışıyor. Find 5 modeli de bunlardan bir tanesi ve 2013 yılında belki de adını çok sık duyacağımız bir ürün. Zira yeni yılın ilk dönemlerinde tanışacağımız Oppo Find 5, 1080p çözünürlüğündeki ekranı, 1.5 GHz frekansında işlem yapan dört çekirdekli işlemcisi, 2 GB’lık ara bellek birimi, 13 MP değerindeki kamerası ve 4G desteği ile popüler akıllı telefonlara ciddi bir rakip olarak gösteriliyor.






kaynak:blog.tamindir.com

0 2012' NİN EN POPÜLER TWEETLERİ


2012 YILININ EN POPÜLER TWEETLERİNİ MERAK ETTİNİZ Mİ? BİZ SİZLER İÇİN BULDUK BUYRUN BAKALIM EN POPÜLER TWEETLER NELERMİŞ ? TIKLAYIN

26 Aralık 2012 Çarşamba

0 ARDA TURAN SİNEM KOBAL ÇİFTİ NİŞANLANDI


Liglerin devre arasına girmesini değerlendiren ARDA TURAN, SİNEM KOBAL ile ilk adımı attı ve nişanlandı.Dün akşam Sinem Kobal'ın Acıbadem'de oturan ailesine kız istemeye giden ve nişanlanan çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı.Bir ara ayrılık haberleri ile gündeme gelen çiftin nişan görüntüleri içeriden birisi tarafından basına sızdırıldı.İşte o görüntüler.



0 BATINİLİK NEDİR ?

İslam Dünyası’nda, Kuran-ı Kerim ayetlerinin görünen manalarının yanı sıra gizli anlamlarının da olduğunu ileri sürerek, ayetleri kendilerine göre yorumlayan akıma “Batınilik” denir. Hasan Sabbah’ın görüşleri etrafında oluşan akım Fatımiler tarafından desteklenmiştir. Liderleri Hasan Sabbah Kazvin bölgesindeki Alamut Kalesi’ni kendisine merkez yapmış ve fedaileri aracılığıyla Nizamülmülk’ün de aralarında bulunduğu birçok devlet adamını gizlice (suikast) öldürtmüştür. Melikşah döneminde güçlenen hareket ortadan kaldırılmak istenmiş ancak Melikşah’ın ölümü üzerine başarılı olunamamıştır.13. yüzyıl ortalarına kadar etkili olan hareket 1256’da Moğol hükümdarı Hülagü Han tarafından Alamut Kalesi’nin yıkılması ile ortadan kalkmıştır.






kaynak:nenedir.net

0 ÜNLEM İŞARETİ NEDİR ?NERELERDE KULLANILIR ?


Heyecan, şaşkınlık, korku, acıma, kızgınlık gibi duyguları anlatan kelime veya cümlelerden sonra kullanılan işarete ünlem denir.
Aman Allah'ım, manzara ne güzel!
Aaa! Sen artık çok oluyorsun.
Heyecanlı seslenişlerden, emir ve hitaplardan sonra ünlem işareti konur.
Ör: Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! (M. Akif Ersoy)

Kaynak: Dr. Adem ORAKÇI (MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü Şb. Md.), 09-20 Şubat 2009 Tarihleri Arasında Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığınca Planlanan Merkezi ve Mahalli Görevde Yükselme Eğitimi “Türkçe Dil Bilgisi” Ders Notları, Ankara, 2009.
kaynak:nenedir.net

0 KAT ALANI KAT SAYISI NEDİR (KAKS) (Emsal) NEDİR?

Yapının bütün katlardaki alanları toplamının parsel alanına oranından elde edilen sayıdır. Katlar alanı bodrum kat, asma kat, çekme ve çatı katı ve kapalı çıkmalar dahil kullanılabilen bütün katların ışıklıklar çıktıktan sonraki alanları toplamıdır. Açık çıkmalar, iç yüksekliği 1.80 m’yi aşmayan ve yalnızca tesisatın geçirildiği tesisat galerileri ve katları, ticari amacı olmayan ve yapının kendi ihtiyacı için otopark olarak kullanılan bölüm ve katlar, yangın merdivenleri, asansörler, kalorifer dairesi, kömürlük, sığınak, su deposu ve hidrofor bu alana katılmazlar. Kullanılabilen katlar deyiminden konut, işyeri, eğlenme ve dinlenme yerleri gibi oturmaya, çalışmaya, eğlenmeye ve dinlenmeye ayrılmak üzere yapılan bölümler ile bunlara hizmet veren depo ve benzeri alanlar anlaşılır.

0 SUNUM YAPARKEN DİKKAT ETMEMİZ GEREKENLER NEDİR?



Tanışma
·         Tanışma, masa ve ortamın düzeni sunumun etkinliği açısından önemlidir.
·         Sunumu yapan kişi çok kısa olarak kendini tanıtmalıdır.
Yerleşim
·         Masanın konumu sunumun görselliği ve sunucuların hareket kabiliyeti için oldukça önemlidir. Bu yüzden masanın en uygun şekilde yerleştirilmesi gerekmektedir. Eğer yapılamıyorsa masa kaldırılmalıdır.
·         Sunumu yapan grup kalabalık ise sahnenin iki yanına dengeli olarak dağılmalıdır.
·         Flip-chart kullanılırken katılımcılarla ve perde ile ilişkinin kaybedilmemesine dikkat edilmelidir.
·         Bir zorunluluk olmadıkça sunuma başlamadan önce flip-chart’ın yazılı olmamasında yarar vardır. Sunumu yapan kişi flip-chart’ı kapatmamalıdır
·         Sunum sırasında çevrede izleyenlerin ve sunumu yapan kişinin dikkatini dağıtacak şeyler bulunmamalıdır.
Eğitmenin Duruşu ve Ses Tonu
·         Sunumu yapan kişinin duruşu ve davranışı önemlidir.
·         Sunumu yapan kişi vücudunun ağırlığını iki ayağı üzerine dengeli olarak dağıtmalıdır. Ayaklar birbirine paralel olmalı ve iki ayak arasındaki açıklık omuz genişliğinde olmalıdır. Kendisinin ve izleyicilerin dikkatini dağıtacak davranışlardan kaçınmalıdır.
·         Konuşmayı akıcı olarak sürdürebilmek ve konuşurken istenmedik sesler çıkarmamak için konuşmacı kendi sesini dinleyebilmelidir.
·         Sunumu yapan kişi giyimine özen göstermelidir. (Ne çok şık, ne çok paspal)
·         Konuşma sırasında çok sık tekrarlanan kelimeler olmamasına dikkat edilmelidir.
·         Net, işitilebilir ve berrak bir ses ile konuşulmalıdır.
·         Duruş önemlidir. Duruş, izleyicilerde kararlı, inatçı, düşünceli, dalgın, bilgin, düşünür vb. izlenimleri bırakabilir.
·         Vücuduyla, sesiyle insanın içten ve inandırıcı olması gerekir. Yaptığımız işe ne kadar inanır ve içtenlikle yaparsak o kadar inandırıcı olabiliriz.
·         Göz temasına dikkat edilmelidir.
Heyecan Halinde;
·         Su ve kalem hayat kurtarır.
·         Heyecanlandığımız ya da nefesimizi kontrol etmekte zorlandığımız anlarda su içmek ritmimizi yeniden yakalamamıza yardımcı olacaktır.
·         Elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemediğimiz ve bu sebeple kendimizi rahatsız hissettiğimizde elimize bir kalem almak iyi bir çözümdür.
Soruları Dinlemek
..... Cevaplarınızı düşünmeden önce dinleyicilerinizin sorularını ve yorumlarını dinleyin.
·         Zor soruları hoş karşılayın
·         Yakınlık kurmak için “bu iyi bir soru” diyin
·         Kişi ile direk göz teması kurun
·         Soruları sorarken dinleyiciye yoğunlaşın
·         Kişiye doğru yaklaşın
Soruları Cevaplamak
·         Soruyu soran kişiye hitaben cevap verin
·         Daha sonra göz temasını tüm dinleyenlere kaydırın
·         Soruyu kısa ve öz cevaplayın
·         Fikrinize sahip çıkın
·         Cevabı bilmiyorsanız, söyleyin. Sunumu yapan kişinin her konuda uzman olması beklenemez. Bilmediğimiz bir soru ile karşılaştığımız zaman içtenlikle ve çekinmeden “Bu konu hakkında bilgi sahibi değilim, araştırıp size döneyim” cevabını vermek gerekir.
·         Cevaplarken dikkati soru sorana yönlendirerek bitirin.
·         Uygunsa “yardımcı olabildim mi” veya “sorunuzu cevaplandırabildim mi” diye sorun
Oyunlar
Oyunlar, sunuma katılanları motive etmek için iyi bir araçtır. Ancak aşağıdaki konulara dikkat edilmesi gerekir.
·         Oyun, katılımcıların konuya odaklanmasını sağlıyorsa yararlıdır.
·         Oyun süresinin iyi hesaplanması ve kontrolün kaybedilmemesi gerekir.
·         Oynanış biçimi yönünden kontrolün kaybedilmesine yol açacak oyunlar seçilmemelidir.
Powerpoint slaytları
·         Powerpoint sunumlarında, metin yazmaktan kaçınılmalıdır. Her bir slayttaki bilgi, olabilecek en az sayıda maddelenerek gösterilmelidir.
·         Maddeler halinde anlatılması gereken sunumlarda maddeler arasındaki bağlantılar belli edilmelidir.
·         Maddelemelere dikkat edilmeli, tasarım ve düzenlemesine özen gösterilmelidir.
·         Slaytlarda gereksiz parantez kullanmamalıdır.
·         Powerpoint kullanılırken uygun renk bileşenleri kullanılmalı ve maddelerin birbirinden farklı olduğunu hissettirecek bir diziliş olmalıdır.
·         Gereksiz resimler dikkati dağıtır.
·         Kullanılan resimler amaca uygun olmalıdır. İnsanları aciz durumda gösteren resim ve fotoğraflar kullanmaktan kaçınılmalıdır.
·         Uygun renk bileşenleri kullanılmalıdır.
En kötü sunumlar ikinci yapılanlardır. Birinci sunumda çok dikkat edilir. İkincisinde ise genellikle “nasıl olsa başarıyorum” diye yeterince özenli davranılmaz ve en çok hata o zaman yapılır. Bütün sunumlara aynı özenle hazırlanmak gerekir.

0 KARADAYI DİZİSİNDEKİ ÇAY BAHÇESİNE NASIL GİDİLİR?

     BULUNDUĞUNUZ YERDEN KAVACIĞA GELDİKTEN SONRA  15 A (KAVACIK-ANADOLU KAVAĞI) hattı iett otobüsü ile,
    AVRUPA YAKASINDAN MECİDİYEKÖY' den kalkan 121 A MECİDİYEKÖY BEYKOZ iett hattı ile,
   VAPUR ile ÜSKÜDAR' a geldikten sonra BEYKOZ otobüslerine binerek,
   SARIYER'DEN ANADOLU KAVAĞI VAPURUNA BİNEREK,
   ANADOLU YAKASINDAN İSE BİR ÇOK TOPLU TAŞIMA ARACI İLE BEYKOZ' a veya             KAVACIK' A GELEREK ANADOLU KAVAĞINA ULAŞABİLİRSİNİZ.

FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


25 Aralık 2012 Salı

0 ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ MİTHAT ÖLDÜ

ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ YİNE MUHTEŞEM BİR FİNALLE SON BULDU.MİTHAT ÖLDÜ. CİNAYET OSMAN'IN ÜSTÜNE Mİ KALACAK?BÜTÜN BU SORULARIN CEVABI GELECEK BÖLÜMDE SAKLI...

0 ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ DÜŞÜRDÜN AŞKIN NARINA

0 SERGEN YALÇIN'IN GECE TRAFİĞİ '4 GÜZELLE OTELE GİRDİ'



Sergen Yalçın, fena yakalandı. Manken Almeda Abazi'yle aşkları su yüzüne çıkan eski futbolcu, geçen gece 4 yabancı uyruklu güzelle W Hotel'de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Ünlü yorumcu, gecenin finalinde ise dışarıda muhabirlerin beklediğini öğrenince kameraman ve gazetecilerle görüntü alınmaması için pazarlığa girişti. Pazarlık sonuç vermeyince işi tehdide döken Yalçın, 'Siz ne kadar çekerseniz çekin, gerekirse en tepedeki müdürlerinizi arar o görüntüleri sildiririm' dedi. Ancak karşılığında, 'Biz çekelim siz yine sildirin Sergen Bey' yanıtını alan yorumcu şunları söyledi: Oğlum beni ayar etmeyin, vallahi yayınlatmam. Gelin bu işi burada çözelim... Bu çabası da boşa çıkan Yalçın, çareyi koşarak aracına yönelmekte buldu.

Sergen, otomobildeki eğlence arkadaşlarına 'Yüzünüzü saklayın' talimatı verdikten sonra hızla mekanı terk etti.





kaynak: mynet.com

2 JUSTIN BIEBER TÜRKİYE'DE NE ZAMAN KONSER VERECEK




Avrupa Müzik kurucu ortağı Deniz Erdem resmi Twitter sayfasından Justin Bieber hayranlarına müjdeyi verdi "Justin Bieber 2013'te Türkiye'ye gelecek!"
Justin Bieber 2013 Nisan ayında istanbul'da konser vermesi bekleniyor. Haberin doğruluğu bilinmese de radyo dünyasından insanlardan bu yorumu yapiyor. Demek ki bir şeyler konuşuluyor sektör'de.
Gecen sene içinde Number One Justin Bieber gelebilir demişti, belki bunun habercisiydi. Bakalım görelim.



kaynak: nettebuldum.blogspot.com


.

0 ERKAM' IN ACUNN.COM' A SÖYLEDİĞİ PARÇA

O SES TÜRKİYE YARIŞMACISI ERKAM AYDAR ACUNN.COM' A ÖZEL OLARAK VERDİĞİ PERFORMANSIN VIDEOSU İÇİN TIKLAYIN

ERKAM AYDAR'IN DİĞER VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

0 O SES TÜRKİYE BERKAN TAŞKIN&YASEMİN ÇANDIR&DENİZ GÜRIŞIK

GÖZLERİM UYKUYLA BARIŞTI SANMA,SEN GİTTİN GİDELİ DARGIN SAYILIR BENDE BİR ZAMANLAR SEVİLDİM AMA SENİNKİ DÜPEDÜZ VURGUN SAYILIR DEDİKLERİ DÜELLODA KAZANAN BERKAN TAŞKIN OLDU.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
ANASAYFAMIZI MUTLAKA ZİYARET ETMELİSİNİZ

24 Aralık 2012 Pazartesi

0 O SES TÜRKİYE AÇELYA ALAN NERGİS ÖNCEL MÜGE ÖKTEN

HÜLYA VAŞAR'IN TAKIMINDAN SEZEN AKSU SENİ İSTİYORUM PARÇASI İLE AÇELYA ALAN NERGİS ÖNCEL MÜGE ÖKTEN DÜELLOSUNU İZLEDİK.KAZANAN AÇELYA ALAN.
DÜELLO GÖRÜNTÜLERİ YAKINDA PAYLAŞILACAKTIR.
DİĞER HABERLER İÇİN ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİN



0 O SES TÜRKİYE DEMET ÖZDEMİR VE BURÇAK ÇOMAKÇALAR

SİBEL CAN'IN O GÜZEL PARÇASI KANASIN KANASIN BIRAKIN YARAM KANASIN.DEMET ÖZDEMİR VE BURÇAK ÇOMAKÇALAR.KAZANAN İSE DEMET ÖZDEMİR.

TÜM HABERLER İÇİN ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİN
DÜELLOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (BU DÜELLO VİDEONUN 5.DAKİKASINDA BAŞLIYOR)


0 O SES TÜRKİYE GAMZE SARGIN & ZEYNEP TOPÇUGÜRLER DÜELLOSU

HADİSE'NİN TAKIMINDAN YENİ BİR DÜELLO WHITNEY HOUSTON PARÇASI I'M EVERY WOMAN.İLGİNÇ OLAN İSE BU DÜELLOYU TÜM SALONUN TEKRAR İSTEMESİ VE TEKRAR PERFORMANS SERGİLEMELERİYDİ.MURAT BOZ VE HADİSE AYAKTA ALKIŞLARKEN MUSTAFA SANDAL EN İYİ DÜELLO SEÇTİ.HADİSE İLE YOLA DEVAM EDEN İSE GAMZE SARGIN OLDU.
TÜM HABERLER İÇİN ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİN.
DÜELLO İLE İLGİLİ JÜRİNİN YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ


0 O SES TÜRKİYE BÜŞRA ÇELİKER & İREM PİLGİR SEN MUTLU OL YETER

SEN MUTLU OL YETER DEDİLER.hülya avşar ise bu mutluluğu büşra çeliker'e verdi.

DİĞER HABERLER İÇİN ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİN.

DÜELLOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 O SES TÜRKİYE BİR GÜN AŞKLAR BİTER CELAL GEÇKİN-ESİN SUNAN VE DAMLA

O SES TÜRKİYEDE'Kİ DİĞER BİR FAVORİ DÜELLOMUZ İSE BİR GÜN AŞKLAR BİTER İSİMLİ PARÇA İLE DAMLA DOĞAN.KAZANAN İSE CELAL GEÇKİN.
DİĞER HABERLER İÇİN ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİN.

DÜELLOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 NUR CENNET UÇAR O SES TÜRKİYE STÜDYOSUNDAYDI

NUR CENNET UÇAR bu akşamki o ses türkiye'ye katıldı ve o akşam ile ilgili konuştu.NUR CENNET UÇAR ''o akşam kendisini ifade edemediğini.yarışmanın heyecanı ile yanlış hareketler yaptığını '' söyledi.AYRICA ''yazılı ve görsel basındada yanlış tanıtıldığını söyledi.

0 O SES TÜRKİYE MELTEM ÖZİNCE VE BERK TERMİN

O SES TÜRKİYE'DEKİ YENİ FAVORİ DÜELLOMUZ DERYA MELTEM ÖZİNCE VE BERK TERMİN.SÖYLEDİKLERİ PARÇA MICHAEL JACKSON the way you make me feel.DÜELLONUN GALİBİ İSE DERYA MELTEM OLDU...

DÜELLOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

.

0 O SES TÜRKİYE SALİH ZÜLÜFOĞLUVE MÜMTAZ ATEŞ

O SES TÜRKİYE'DE DAHA EŞLEŞMELERDE BİRBİRİNE MEYDAN OKUYAN BU İKİLİ DÜELLODA BÜLENT ERSOYUN DOĞUM GÜNÜM BANA GELDİĞİN GÜNDÜR İSİMLİ PARÇASINI OKUDULAR.DÜELLO GÖRÜNTÜLERİ YAKIN ZAMANDA PAYLAŞILACAKTIR.

0 BEN SENİN ANANIN 'İSMAİL YK'



İsmail Yk-Ben Senin Ananın Sözleri

Deli dolu değilim ben aslında
Benimde bir kalbim var severim
Arada sırada kuzu gibi olurum,
Gerekirse acısını ben çekerim,
Sensiz olmuyor fark ettim
Seni bir daha üzmem canım
Arada sırada kuzu gibi olurum,
Gerekirse acısını ben çekerim
İlk defa ben birine yandım
Bir anda kendimi mecnun sandım,
Olumsuca sözler etme,
Söyletme beni şimdi
Ben senin ananın ellerinden öpeceğim
Allah’ın emriyle isteyeceğim
Eğer bana kızıpta asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim
Ben senin ananın ellerinden öpeceğim
Allah’ın emriyle isteyeceğim
Eğer bana kızıpta asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim
Kıvrana kıvrana geldim
Güzelim yandım bittim
Sensiz ahlar çektim aç kollarını
Yanıyor öpsen a a
Dört duvar arasında
Geceleri bir yastıkta
Dalsak rüyalara,
Rüya gerçek olacak
Ben senin ananın ellerinden öpeceğim
Allah’ın emriyle isteyeceğim www.sendeyim.com
Eğer bana kızıpta asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim
Ben senin ananın ellerinden öpeceğim
Allah’ın emriyle isteyeceğim,,
Eğer bana kızıpta asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim


Şiir:

Ne güneş yakar ne de ateş beni
Ne yağmur ne de rüzgar söndürür bu ateşi
Kapını açık tut canım gidiyorum
İnan seni ölesiye seviyorum
Bil ki yarın ben senin, ben senin, ben senin
Ben senin ananın ellerinden öpeceğim
Allah’ın emriyle isteyeceğim
Eğer bana kızıpta asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim
Ben senin ananın ellerinden öpeceğim
Allah’ın emriyle isteyeceğim
Eğer bana kızıpta asla olmaz derse
İnan bu dünyayı yakarım bebeğim

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates