3 Ocak 2013 Perşembe

0 2012'DEKİ UNUTULMAYAN MAGAZİN HABERLERİ


2012'deki unutulmayan magazin haberleri....



Bir dönemin ünlü yıldızlarından Nurseli İdiz`in Alaçatı`da çekilen görüntüleri gündemi uzun süre meşgul etti. konakladığı otelden müşterilere rahatsızlık verdiği nedeniyle kovulduğu öne sürülen ve alkollü görüntülenen ünlü oyuncu, psikolojisinin iyi olmadığını söyledi.

Bipolar bozukluk hastası olduğunu ve ataklarını alkolle bastırdığını söyleyen Nurseli İdiz, "Alkol yüzünden maddi ve manevi çok kaybım oldu" dedi. İdiz, bu problemi yüzünden yapımcıların kendisine rol vermek istemediğini itiraf etti.



arkıcı Murat Boz, ağustos ayında sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile çıktığı Bodrum tatilinde görüntülendi. Fazla kiloları ve dökülen saçları dikkat çeken şarkıcının fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi görd


İzzet Çapa`nın sunduğu 'İzzet Paşa' programına konuk olan Ayşe Özyılmazel, yaptığı itirafla izleyenleri şoke etti. Hiç intihar ettiniz mi` sorusuna, `Evet bir kere intihara teşebbüs ettim` diyerek yanıt veren Ayşe Özyılmazel 'Tek gecelik bir ilişkiniz oldu mu' sorusuna 'Evet oldu, herkesin olduğu gibi benimde oldu' diyerek cevap verdi.

Sıkı dostlar Alişan ve Demet Akalın, Twitter üzerinden birbirine girdi. Kavgayla ilgili ilk açıklama Alişan`dan geldi. Ünlü türkücü "Bunlar, dedikodu çıkaran bir kahpe yüzünden oldu!" dedi. Alişan`ın bu sözleri üzerine daha da sinirlenen Demet Akalın, sayfasına 'Yüzüne bir kere tüküreceğim dur sen, sakın karışıma çıkma yarabbi şükür dersin gerçi sen onada. Son nokta daha konmadı. Ben yüzüne tükürmedikçe' notunu düştü.

Kaya Çilingiroğlu, "Telegol"ün canlı yayınında eski eşi Hülya Avşar'ı birçok kez aldattığını itiraf etti. Çilingiroğlu, program konuklarından İlhan Doğan`ın "Eşinizi aldattınız mı" sorusuna "Ooo çok" diyerek yanıt verdi.

İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Ebru Şancı ile Bodrum`da deniz keyfi yaparken görüntülendi.


Merve Büyüksaraç "Survivor Ünlüler- Gönüllüler"den elendikten sonra, Acun Medya ile ilgili sert ithamlarda bulundu.

Azerbaycan`ın başkenti Bakü'de bu yıl 57`ncisi gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye`yi temsil eden Can Bonomo 7`inci oldu.

"Adını Feriha Koydum" dizisiyle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy ile aşklarıyla gündemden düşmeyen Berrak Tüzünataç, ile Çeşme`de görüntülendi. Hatta ikili bir gazete tarafından gece saat 02.30`da aynı şezlongda objektife yakalandı.

Fatih Terim`in kızı Buse Terim arkadaşları ile çıktığı gece gezmesinde saldırıya uğradı. Ağlayarak "İçeride bir kız üzerime saldırdı. Bana tokat attı. Şikayetçi olacağım" diyen Buse Terim`in imdadına Atlethico Madrid`li Emre Belözoğlu`nun yeğeni Volkan Bahçekapılı yetişti.

Deniz Seki, geçtiğimiz yaz çıktığı Bodrum tatilinde mayolu görüntülendi. Fazla kiloları dikkat çeken Seki, fotoğraflarının basına yansımasının ardından twitter'da isyan etti. "Bugün gazetede denize girerken çekilmiş birbirinden şişko fotoğraflarımı gördüm. Azıcık daha şişirseydiniz ya beni. Yuh size yuh... Kötüsünüz kötü..." notunu düştü.

Haziran ayında Ankara'da konser veren Bengü, dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Şarkıcının özel minibüsü, sabah saatlerinde TEM Otoyolu'nda bariyerlere çarptı.

Haziran ayında çocukları ile birlikte tatile çıkan Gülben Ergen, aldığı tüm önlemlere rağmen mayolu görüntülenmekten kurtulamadı. Yıllardır selülitlerinden kurtulamayan Ergen'in son çekilen fotoğraflarında neden basından köşe bucak kaçtığı da ortaya çıktı. Ergen'in bacakları ve kalçasındaki aşırı selülit göze battı.

Cem Davran Erkan Can ile birlikte rol aldıkları tiyatro oyunu `Alevli Günler`i sergilemek gittiği İzmir`de esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. Cem Davran objektirleri fark edince kendisini görüntüleyen muhabiri gece kulübünden attırdı.

Genç oyuncu Kristen Stewart rol aldığı The Snow White and The Huntsman filminin evli yönetmeni Rupert Sanders ile yaşadığı kaçamakla yıla damgasını vurdu. İkilinin sette başlayıp gerçek hayata taşınan kaçamakları kısa sürdü. Biri eşine diğeri de sevgilisine geri döndü.

The Bodyguard filmiyle de hafızalara yer eden 48 yaşındaki ünlü şarkıcı Whitney Houston Los Angeles`taki Beverly Hilton Oteli`nde kaldığı odada ölü bulundu. Ölümüyle ilgili spekülasyıonlar hala sürüyor. Ölümüyle ilgili spekülasyıonlar hala sürüyor.


Müslüm Gürses`in geçirdiği kalp ameliyatının ardından yoğun bakıma alındı. Durumu uzun süre stabil kaldı. Ancak geçtiğimiz gün iyi haber geldi Gürses'ten. Menajerinin açıklaması hayranlarının yüreğine su serpti.

Muhteşem Yüzyıl yine yılın en çok konuşulan dizilerinden biriydi. Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkışının ardından yine gündemin ilk sırasına yerleşti.


Kanuni Sultan Süleyman ile yaşadığı aşkı soluksuz izleyen hayranları gerçek hayatta ise gönlünü kime kahtıracağını çok merak ediyordu. Sonunda Uzerli de aşkı buldu. Can Ateş ile geçtiğimiz yaz aylarından beri mutlu bir beraberlik sürdürüyor Uzerli.

Geçtiğimiz yıl kilolu haliyle bikini giydiği için çok eleştirilmişti Hadise. Bu yaz ise sosyal paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflarıyla hayranlarını şoke etti.

Sosyal paylaşım ağı Facebook`un halka arzından bir gün sonra, şirketin kurucusu ve yöneticisi Mark Zuckerberg, dokuz yıldır birlikte olduğu Priscilla Chan ile evlendi. Zuckerberg'in Priscilla Chan ile evlendiğinden basının bile sonradan haberi oldu.

Geçtiğimiz yıl suikasta uğrayan ve ölümün eşiğinden dönen İbrahim Tatlıses (59) tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi`nde uzun süredir birlikt eolduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturdu.

Kurtlar Vadisi`nin Polat Alemdar`ı Necati Şaşmaz sürpriz bir nikahla evlendi.

Aşk yaşadıkları haberleriyle gündemi meşgul eden ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapmayan Kenan Doğulu ve Beren Saat, Cem Yılmaz`ın düğününe el ele katılarak iddialara son noktayı koydular.






kaynak:mynet.com

.



0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates