23 Ocak 2013 Çarşamba

0 MESUT ÖZİL' İN MUMYASI HAZIRLANIYOR


Sayısız ünlülerin mumyalarının yer aldığı Berlin'deki Madame Tussaud müzesine yerleştirilecek Mesut Özil'in de balmumu heykelinin yapımı için çalışmalar başladı. Balmumu heykelini yapacak heykeltraş ve fotoğrafçılar Madrid'te Mesut Özil'in saatlerce süren fotoğraf çekimini yapıp ölçülerini aldılar.

Heykeltraşlar Mesut Özil'in balmumu heykelini 2013 Haziran ayına kadar bitireceklerini bu tarihtan itibaren de müzede ziyaretçilerin görebileceğini söylediler. Fotoğraf çekimlerinde oldukça heyecanlı gözüken Real Madrid'in Türk yıldızı Mesut Özil, "Heykelimin yapılıp Berlinde sergilenecek olmasından dolayı büyük bir gurur içindeyim" diye konuştu.




Real Madrid'in Alman Milli futbolcusu Mesut Özil, yapılacak mumyasıyla arasında E.T, Papa Benedikt XVI, Julia Roberts, Angelia Jolie ve Jennifer Lopez'in de olduğu müzede sergilenerek, ebedileştirilecek olmasının mutluğu içinde olduğunu belirtip, "Özellikle halkın yaptığı oylamada Mesut Özil adını seçmelerinden onur duydum" dedi.











kaynak:skorer.milliyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates