27 Mart 2013 Çarşamba

0 NİLÜFER’DEN, KADINLARA ANLAMLI DESTEK


NİLÜFER’DEN, KADINLARA ANLAMLI DESTEK! MEME KANSERİNİ YENEN ÜNLÜ SANATÇI, "FARK YARATACAK" BİR KONSER İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK!

Kanser Haftası Kapsamı'nda Pınar Ayhan önderliğinde hayata geçen Farkındalık Korosu ve Nilüfer aynı sahneyi paylaşacak.

Nilüfer, 1 Nisan akşamı Ankara'da "farklı bir konser" için değil, "fark yaratacak" bir konser için sahnede olacak. Kısa bir süre önce kanser tedavisi gören ve güçlü duruşu ile tedaviyi başarıyla tamamlayarak şarkılarını söylemeye devam eden sanatçı Nilüfer, bu kez kendisi gibi tedavi gören kadınlardan oluşan koroya konuk olacak.

Ankara MEB Şura Salonu'ndaki konser 2008 yılında sanatçı Pınar Ayhan önderliğinde kurulan “Rotary Farkındalık Korosu"nun etkinliklerinden biri. Meme kanserinde erken tanının önemini vurgulamak için bir araya gelen ve meme kanseri tedavisi gören 40 kadından oluşan koro, içeriği bakımından dünyada örneği olmayan bir koro ve kendi alanında pek çok ödüle sahip.  Kurulduğu günden bu yana büyük ilgi gören “Rotary Farkındalık Korosu”, şimdi sahneyi ünlü bir ses ile paylaşmanın heyecanını yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde rock grup ve solistleriyle yaptığı “13 Düet” albümünü çıkaran Nilüfer’in albümü, hem satış listelerinde hem de dijital satışlarda ilgi görüyor. Önümüzdeki günlerde tamamen yeni albüm şarkılarını seslendireceği konserler verecek olan Nilüfer de bu ilginç ve başarılı koro ile yan yana gelmenin mutluluğunu yaşıyor. 40 kadın ve Nilüfer, 1 Nisan gecesi, hayata gülümsemek için sahnede olacak!

Ankara Güven Hastanesi, Sevda Cenap And Müzik Vakfı, Türk Plastik-Rekonstrüktif ve  Estetik Cerrahi Derneği ve Swiss Otel-Allergan'ın katkılarıyla gerçekleşecek konseri, 1 Nisan 2013 pazartesi akşamı 20:00'den itibaren Ankara MEB Şura Salonu'nda gerçekleşecek.






kaynak:ucankus.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates