27 Mart 2013 Çarşamba

0 ŞEHNAZ ÇAKIRALP BERAAT ETTİ


Katıldığı bir televizyon programında boşanma davaları devam eden eşi Prof. Dr.Murat Öncel'e hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 8 aya kadar hapsi istenen oyuncuŞahnaz Çakıralp, suç kastı bulunmadığı gerekçesiyle beraat etti.


İstanbul 12.Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Çakıralp, katılmazken ve şikayetçi Prof. Dr. Murat Öncel hazır bulundu. Duruşmada söz alan şikayetçi Prof. Dr. Murat Öncel, 'Çakıralp'ın benimle ilgili 'tedavi olması gerekir' sözleri beni rencide etmiştir. Benim Profesör olmadığımı iddia etmiştir. Çakıralp'in cezalandırılmasını talep ediyorum' dedi.
Duruşmada söz alan Çakıralp'in avukatı Enver Alcan ise, 'İddianamede Murat Öncel'in profesör olup olmaması ile ilgili bir iddia yer almamıştır. Sadece hakkında hastalıklı bir durum olduğu ifade edilmiştir. Bunlarda boşanma davasında söylenen müvekkilimin delillendirmeye çalıştığı iddialardır. Her iki tarafın da iddiaları söz konusudur. Boşama davasında değerlendirilecek beyanlardır. Hakaret suçunun unsurlarının oluşmadığı kanaatindeyiz. Müvekkilimin beraatine karar verilsin' diye konuştu. Davayı karara bağlayan mahkeme, suç kastı oluşmadığı gerekçesiyleŞahnaz Çakıralp'in beraatine karar verdi.
Oyuncu Şahnaz Çakıralp, katıldığı bir televizyon programında boşanma sürecindeki eşi Prof. Dr. Murat Öncel hakkında 'Tümü ile kurgu halinde yaşıyor. Tedavi olması gerekiyor' şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bu sözler üzerine henüz boşanma süreci tamamlanmayan eşi Öncel, Çakıralp hakkında hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Çakıralp hakkında hakaret suçlamasıyla 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.



kaynak:ucankus.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates