13 Mayıs 2013 Pazartesi

0 SAMSUNG NOTE 3 HAKKINDA HERŞEY...



 Samsung Galaxy Note 3 için özellikler sızmaya başladı. Ne kadar fiyata ne zaman çıkacak diye beklenen telefonun özellikleri ise takipçileri oldukça şaşırtı.






Akıllı telefon piyasasında yerini sağlamlaştıran Samsung, Galaxy S IV modeli ile kısa sürede oldukça fazla satış yapmaya başladı. Daha piyasaya sunulmadan, ön sipariş rakamları ile bile bir rekor kıran Galaxy S IV, birbirinden farklı teknik özellikleri ile herkesin dikkatini çekti. Galaxy S IV ortaya çıktıktan sonra ise herkes Samsung'un özellikle iş yaşamına uygun akıllı telefonu olan Note serisini merak etmeye başladı. Bilindiği gibi Galaxy S IV'ün ardından Note 3 serisinin de tanıtımının gerçekleşmesi bekleniyordu.



Galaxy Note 3 öncelik ile gelen haber göre işlemcisi ve ram ile gerekli üstünlüğünü kanıtlayacak. 2 çekirdek yerine 4 çekirdek grafik işlemcisi ve ram olarak da 3 GB olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefonun özelleri bunun ile bitmeyeceğe benzemektedir.



Note 3'ün ekran boyutu hakkındaki çekişme ise devam ediyor. SamMobile, cihazın 5.99 inç'lik Full HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak, bazı sitelerde ise   5.9 inç veya 6.3 inç olabileceğini gösteriyor.Kaynaklara göre cebin tasarımı, Samsung Galaxy Mega'ya benzeyecek ancak daha ince bir çerçeve taşıyacak.







Samsung, Note 3 modelinin tanıtımını henüz gerçekleştirmedi, Ancak tanıtım tarihi Ağustos ile Eylül arası olacak gibi görülmektedir. Bu denli yüksek özellikte bir telefonun fiyatı ise şu an için tahmin bile edilememektedir. Ancak birçok bilgi internete sızmaya başladı. Kore kaynaklı bir web site olan Asiase'nin haberlerine bakılırsa, Note 3 bükülebilir ekranlı olarak karşımıza çıkacak. Bu bilgi doğru ise Samsung'un Note 3 serisi, ilk bükülebilir ekranlı akıllı telefon olma unvanına da sahip olacak demektir. Samsung, CES 2013 etkinliğinde esnek OLED ekranları ile karşımıza çıkmıştı. Bu ekranların tanıtımı yapan Güney Koreli şirket, hangi cihazlarında kullanacağını açıklamasa da, yakın kaynakların Note 3 modelinin esnek OLED ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Söz konusu bükülebilir ekranlı Note 3 modelinin, ekran boyutu da merak ediliyor.




Güney Koreli şirketin merakla beklenen bu akıllı telefonu hakkında yakın zamanda farklı bilgilerin de internete sızacağı düşünülüyor. Cihaz hakkında en ayrıntılı bilgilere ulaşmak için ise Eylül ayında gerçekleşecek olan IFA 2013 etkinliğine kadar beklemek zorunda kalabiliriz. Bu teknoloji takipçileri için uzak bir tarih gibi gözükse de Samsung'un Note 3 için özel bir lansman düzenlemeyeceği düşünülüyor

Kısaca özellikleri şu şekilde olacak gibi görünüyor


- 5.99 " SAMOLED Full HD Ekran
-13 megapiksel kamera
- Exynos 5 Octa Core (8 çekirdek)
- Mali 450 (8 çekirdek)
- 3GB RAM
- Android 4.2.2 - 4.3
- Touch Wiz Nature UX 2.0









kaynak1 :habercity.net,  
kaynak 2:stargundem.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates