27 Şubat 2013 Çarşamba

1 KAYIP ŞEHİR DİZİSİ' DEMİ REYTİNG KURBANI OLACAK ?



Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir'de Melek karakterini canlandıran Nazan Kesal'in attığı  " Bu aksam #kayipşehir izleyin.Sayenizde reytingler kanalı mutlu eder belki!!Belli mi olur!!!!" tweet ile izleyenleri  Kayıp Şehir'i izlemeye davet etmişti. Kayıp Şehir'in final yapacağını öğrenilmesinden sonra imza kampanyası düzenlenmiş ve Kanal D'ye dizinin bitmemesi için tepki gösterilmişti.




Kanal yönetimi uzun bir kaç ay önce dizilerinin yayın günü ve saati ile oynama yapmıştı.Arka sokaklar dizisini Cuma'ya alırken, Yalan Dünya'yı Pazartesi' ye kaydırmıştı.Bu sırada Kayıp Şehir' inde günü değişti tabiki.

Böylesine ucuz bir bütçesi olan ve gerçekten büyük bir hayran kitlesi olan dizininde kaderi reytinglere takıldı.Bakalım zamanla göreceğiz neler olacağını...

1 yorum:

  1. Bu dizinin devam etmesini gercekten cok istiyorum. Toplumun icinde ki her tipi canlandiriyor. Ve bize anlatiyor. tek kelime ile harika bir dizi. Zevk ile izliyorum. Oyunculara, yapimcilara, öyküye, senaryoya ve herkese tesekkür ederim.

    YanıtlaSil

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates