21 Ocak 2013 Pazartesi

0 SONY XPERIA Z ÖZELLİKLERİ VE TANITIM VIDEOSU



IPHONE 6 MI GELİYOR ? ÖZELLİKLERİ NELER TIKLA ÖĞREN

Keskin netlikte süper parlak ekran ile kendinizi orada hissedin



Süper berrak, süper siyah
OptiContrast™ paneli açık olduğunda size daha berrak resimler, kapalı olduğundaysa kusursuz siyah görünüm sunar.

Xperia Z ekranını farklı kılan nedir?



Her türlü ışıkta harika fotoğraflar ve videolar
Akıllı telefon kameralarımız, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde size ultra net fotoğraflar ve videolar sunmak için önde gelen Sony kameralarındaki uzmanlık ve bileşenlerle üretilmiştir.

IPHONE 6 MI GELİYOR ? ÖZELLİKLERİ NELER TIKLA ÖĞREN

Xperia Z fotoğraflarınızı nasıl daha net kılar?


HDR video kamera
Xperia Z, HDR videolu cep telefonu için dünyanın ilk Exmor RS™ sensörüne sahiptir, bu sayede güçlü ışığa karşı bile güzel fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz.
13 megapiksel kamera
13 megapiksel hızlı görüntü yakalama kamerası ve cep telefonu sensöründe yeni nesil Sony Exmor RS™, Xperia Z’yi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde billur gibi net fotoğraflar sunan Android cep telefonu haline getirir.
Tüm ışık durumlarında mükemmel
Cep telefonu ve HDR için Exmor RS™ ile Xperia Z, az ışık ve güçlü arkadan aydınlatma durumlarında net fotoğraf ve videolar çeker. Ön ve arkadaki az ışık algılayıcıları bu ürünü mobil kamera için ilk çift Exmor R™ haline getirir.
Superior Auto
Ayarlardan pek alamıyor musunuz? Superior Auto modu, ihtiyaç duyulduğunda HDR ve ses azaltımını otomatik olarak etkinleştirir.



Akıllı, şık ve sağlam


Sony kadar güzel bir tasarıma nasıl en iyi şekilde sağlamlık ekleneceğini kimse bilmez. Yansıtır camıyla 7,9 mm’lik ince gövdesi düz gibi görünür ve hissettirir, ancak Xperia Z suya ve toza dayanıklıdır ve hayatın getirdiği ne varsa üstesinden gelecek şekilde üretilmiştir.

Xperia Z’nin benzersiz tasarımı hakkında daha fazlasını keşfedin

Su geçirmez
Nasıl emin olunabilir? Yüksek IP55 ve IP57 oranını elde etmek için, Xperia Z’yi 30 dakika boyunca suyun altında tuttuk ve ilk çıktığında yeni gibi iyi durumda olduğundan emin olduk. Fıskiyeye karşı da dayanıklıdır!


Metal kadar serttir
Hafif mühendislik ürünü olan akıllı telefonun ne kadar sert olması gerekir? Bir araba kadar sert olmasına ne dersiniz? Xperia Z’nin çerçevesi cam elyaf poliamiddir, bu malzeme otomobil parçalarında metalin yerine kullanılan malzemeyle aynıdır.


Dayanıklı cam
Ön ve arkadaki dayanıklı cam, sıradan camdan çok daha güçlüdür. Ayrıca, arka ve öndeki kırılmaz film sayesinde Xperia Z kırılmazdır.


Toza dayanıklı
Her bir Android akıllı telefonu dışarıya çıkaramayacağımız için, toz testlerini laboratuvarlarımıza getirdik. Xperia Z’yi toza dayanıklı olarak etiketlemeden önce, toz testi haznesine koyduk ve işletiminin etkilenmediğinden emin olduk.

Tüm denge tasarımı
Tasarım, her yönde denge ve simetri oluşturmaya odaklanır. Xperia Z’nin, ikisi bir araya geldiğinde yenilikçi bir çerçeve iskeleti oluşturan, güzel yuvarlaklı köşeleri ve yumuşak, yansıtıcı yüzeyleri olan yanları bulunur.


Tek dokunuşta eğlence
Müzik, fotoğraf, video veya akıllı telefonunuzun ekranındaki herhangi bir şeyi kablosuz olarak paylaşmanın kolay ve hızlı yolunu keşfedin. NFC teknolojisiyle tek dokunuşta yansıtma, telefonunuzdaki ve televizyonunuzdaki tüm içeriği kolayca görmenize olanak tanır. Telefonunuzu yalnızca BRAVIA® uzaktan kumandaya dokundurun ve oyununuzu, fotoğrafınızı veya TV ekranında gösterilen filmi izleyin. Kablo yok, düğme yok, karmaşa yok.
*Tek dokunuşta izleme özelliği NFC etkinleştirilmiş BRAVIA® TV ile beraber çalışması için tasarlanmıştır.

Bağlanmanın ne kadar kolay olabileceğin görün

Sony akıllı telefon sıradanlıktan uzaktır.
İçerisinde kaybolacağınız kadar kapsamlı bir ekran, oradaymışsınız hissi veren görüntüler ve ne zaman, nerede olursa olsun anı yakalamanızı sağlayan bir fotoğraf makinesi. Xperia Z’nin sizi yeni yerlere nasıl götürdüğünü ve tamamen yeni yöntemlerle nasıl bağlantı kurduğunu görün.

Süper güçlü akıllı telefon
Snapdragon™ S4 Pro dört çekirdekli işlemci, size süper hızlı performans, benzersiz grafikler ve etkili pil kullanımı sağlar. Google maps ile yolunuzu bulun. LTE ile en yeni YouTube kliplerini izleyin. Veya en yeni uygulamaları indirin ve aksama olmadan çalıştırın. Tüm bunların hepsini istediğinizde edinin, hemen.

Perdenin arkasındaki en önemli oyuncuyla tanışın


Daha uzun pil ömrü
Pil STAMINA Modu’yla daha akıllı bir pil yönetimine sahipsiniz ve bekleme sürenizi kolaylıkla dört kata kadar veya daha da fazla uzatabilirsiniz*. Telefonunuz ekran kapalı olduğunda bunu algılar ve ihtiyacınız olmayan, pil tüketen uygulamaları kapatır, ardından ekran yeniden açıldığında uygulamaları başlatır.

*Telefona indirilen Skype™ ve Twitter’a yönelik varsayılan ayarlarla, varsayılan hesaplarla ve uygulamalarla yapılan test temel alınmaktadır. Yüklenen uygulamaların sayısı arttıkça, Pil STAMINA Modu’nun etkisi de artar.

Bir pili daha zeki kılan şey nedir?

Eğlence sesi
Xperia™ Z yüksek kaliteli kulaklık setiyle birlikte gelir. Sony MH-EX300AP kulaklık, orijinal kayıt sesine en yakın sesi algılamanıza yardımcı olan üstün akustik performansa sahiptir.

Müzik, oyun ve filmlerinizden en iyi şekilde faydalanın. Üst düzey rahatlık için tasarlanmış kulak içi kulaklık seti, kaliteli eğlence sesinden keyif almanızı sağlar. Arama veya mesaj geldiğinde haberiniz olacaktır.

Özel kulaklık setinizi keşfedin
Sony’nin dünyasına dokunun

PlayMemories Online*. Her zaman, her yerde keyfini çıkarın.
En sevdiğiniz fotoğraflarınızın tümü nerede? Facebook’a, telefonunuza ve bilgisayarınıza yayılmış durumda mı? PlayMemories Online, tüm fotoğraf ve videolarınızı tek bir yerde toplamanıza olanak sağlar; o halde, anılarınızı nerede olursanız olun tekrar yaşayın. Resimleri telefonunuzun kamerasından PlayMemories Online’a otomatik olarak Wi-Fi üzerinden yükleyin. Ardından tablet, telefon, bilgisayar veya BRAVIA® TV olmak üzere herhangi bir cihazda fotoğraflarınızı görüntüleyin.



* PlayMemories Online her pazarda mevcut değildir.

Oyuna devam!
Zeka oyunu oynama ruh halinde misiniz? Veya parmaklarınız savaş oyunu için yerinde duramıyor mu? PlayStation™ Sertifikalı akıllı telefon ile, PlayStation®Mobile * için PlayStation®Store’a doğrudan erişiminiz olacaktır. Burada PlayStation®Mobile için geliştirilen harika PlayStation®Mobile oyunlarının kataloğuna göz atabilirsiniz. Bu nedenle, nasıl oynamak isterseniz isteyin bugün bir şeyler indirin ve sıkıntıya veda edin.

*PlayStation® Mobile şuan yalnızca USA, Kanada, Japonya, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya ve Avustralya’da mevcuttur.

Sony Entertainment Network: her zaman, her yerde
Video Unlimited’den bir film indirin. Akıllı telefonunuzu TV’nize bağladığınızda TV başlatıcı uygulaması otomatik olarak ekrana gelir. Music Unlimited ile milyonlarca parçanın tadını çıkarın. Bunların hepsi Sony Entertainment Network’te*, akıllı telefonunuz aracılığıyla genel bir oturum açma kimliği ve dijital cüzdan ile bulunabilir.














kaynak:sonymobile.com


FİYATI İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPILMAMIŞTIR.İLERİDE PAYLAŞILACAKTIR.

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates