21 Ocak 2013 Pazartesi

0 SAMSUNG GALAXY S 4 NE ZAMAN ÇIKACAK ? BAŞLICA ÖZELLİKLERİ NELER ? TANITIM VIDEOSU




Samsung’un son gözdesi, cep telefonundaki yeni veliahtı Galaxy S4. Dış görünüş olarak Galaxy S3’e göre çok benzeyen Galaxy S4’ün en güçlü yanı 2GHz’lik işlemcisi ve Gorilla Glass 3 kullanan darbelere karşı oldukça dayanıklı ekranı olacacakmış.

IPHONE 6 MI GELİYOR ? ÖZELLİKLERİ NELER TIKLA ÖĞREN

SONY XPERIA Z İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA TIKLAYIN



Samsung Galaxy S4 ne zaman çıkacak derseniz bu yılın Mayıs ayı gibi çıkacağı söyleniyor. Ancak Samsung, Galaxy S4’ü Şubat ayında Barcelona’da düzenlenecek MWC 2013’te görücüye çıkarabilir.

2GHz’lik Exynos 5450 Quad-Core, yani 4 çekirdekli işlemcisi bulunması beklenen Galaxy S4’ün 2GB’lık RAM’i olması da beklentiler arasında. Ekranı ise 5 inç gibi görünen Galaxy S4’ün ön kamerası 2MP, arka kamerası ise 13MP iddalar arasında. Galaxy S4’ün kutusundan Android 4.2.1 işlerim sistemi ile birlikte çıkması da muhtemel.



Galaxy S4’ün işletim sisteminin Android 4.2.1 olması yenilik açısından gözden kaçırılmaması gereken bir detay. Zira Android 4.2.1’li cihazlar, multitasking, yani aynı anda hem video seyretme ve başka bir uygulamayı kullanma gibi çoklu işlem yapabilecek yetenekte geliyorlar. Samsung’un Galaxy Note serisindeki Samsung’a özel iyileştirmelerin bir çoğu ve Google’a özel bir çok yenilik Android 4.2 Jelly Bean içinde bulunmakta.

IPHONE 6 MI GELİYOR ? ÖZELLİKLERİ NELER TIKLA ÖĞREN


0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

 

görmedikleriniz, duymadıklarınız... Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates